Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ “ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ” ΤΟΥ CAVALIERE

Μοίρασε το

της ΜΑΡΙΑΣ ΦΛΩΡΟΥ

Υποστηρίζει πως έπεσε θύμα βιασμού στα 9 της και πως αναγκάστηκε από την ίδια τη μητέρα της να τηρήσει σιγή ιχθύος από φόβο για την αντίδραση του πατέρα της, όταν θα μάθαινε πως η κόρη του δεν ήταν πια παρθένα.

 

Στα 12 της ο ίδιος πατέρας θα ήταν αυτός που θα την περιέλουζε με καυτό λάδι, όταν θα μάθαινε πως η κόρη του στράφηκε στον Καθολικισμό, αφήνοντας πίσω της την θρησκεία του Ισλάμ.

Σε μια συνέντευξη που τα είχε όλα (αποκαλύψεις για την παιδική της ηλικία, για την γνωριμία της με τον «ευεργέτη» της Μπερλουσκόνι, αλλά και για το ποιόν της σχέσης τους) η Ruby Rubacuori (Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα) έσπευσε να αποκαταστήσει τη φήμη του Ιταλού Πρωθυπουργού και να δώσει τη δική της εκδοχή των πραγμάτων.

Καθισμένη αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα στο πλατό του μεγαλύτερου από τα κανάλια που ανήκουν στον Cavaliere, η Karima El Mahroug (διότι το πραγματικό της όνομα είναι αυτό ενώ το Ruby είναι το καλλιτεχνικό της) έδειξε τα σημάδια από τα εγκαύματα που είχε υποστεί στην παιδική της ηλικία, μίλησε για την «παράλληλη» ζωή που ανέπτυξε όταν αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της και να δηλώνει ότι είναι 24 ενώ ήταν μόλις 17 και υποστήριξε σθεναρά τον κάπως… ζωηρό Ιταλό Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με την Karima, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι της έδωσε σε ένα φάκελο το ποσόν των 7.000 €, ως ένδειξη φιλανθρωπίας, μετά το πέρας ενός καθ’όλα αξιοπρεπέστατου δείπνου στην έπαυλη του Καβαλιέρε πέρυσι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Παραδέχτηκε ότι επισκέφθηκε την έπαυλή του λίγες ακόμα φορές όμως αρνήθηκε οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση μαζί του. «Δεν άπλωσε ποτέ, ούτε το μικρό του δαχτυλάκι πάνω μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι πρέπει ντε και καλά να βλέπουν την προστυχιά εκεί που στην  ουσία δεν υπάρχει», είπε η 18χρονη υπογραμμίζοντας ότι και στον ίδιο τον Μπερλουσκόνι είχε πει ότι είναι 24, αποκρύπτοντας έτσι την πραγματική της ηλικία.

Τα παραπάνω φυσικά έρχονται σε αντίθεση με τα στοιχεία που υποστηρίζουν ότι έχουν οι αντίπαλοι του Καβαλιέρε, στοιχεία όπως τηλεφωνικές συνδιαλέξεις της ίδιας της Karima στις οποίες εκείνη αποκαλύπτει ότι επισκεπτόταν την πρωθυπουργική έπαυλη από τα 16 της(!) κι ότι ο Πρωθυπουργός της είχε τάξει ότι θα την σκέπαζε ολόκληρη με χρυσάφι, αρκεί να μην  έβγαζε τα άπλυτά του στη φόρα και να κράταγε το στόμα της κλειστό. Οι αντίπαλοί του μάχονται με νύχια και με δόντια για να καταφέρουν να τον βάλουν να κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ο Σίλβιο αρνείται τα πάντα, μιλάει για πολιτικές δολοπλοκίες και πολιτικούς διώκτες που τα τελευταία 17 χρόνια έχουν εξαπολύσει, όχι μία, όχι δύο, αλλά 28 κατηγορίες εναντίον του, μία 17χρονη χορεύτρια; αρτίστα; μοντέλο; σπεύδει προς υπεράσπισιν του ευεργέτη Καβαλιέρε κι ο Πάπας κάνει έκκληση για επιστροφή στον ηθικό τρόπο ζωής.

Αναπόφευκτο ωστόσο είναι το να αναρωτηθεί κανείς για τις υπόλοιπες κοινωνικές διαστάσεις του σκανδάλου. Σίγουρα το να αρέσκεται ο Πρωθυπουργός μιας χώρας στην συντροφιά ανήλικων κορασίδων και σε πάρτι με δεσποινίδες ντυμένες νοσοκόμες και αστυνομικίνες δεν είναι ότι καλύτερο. Η λέξη «ανήλικη» μάλιστα χτυπάει σωστή καμπάνα! ΄Όμως είναι μόνον αυτό; Δε θα μπορούσε κάποιος να κατηγορήσει τον Μπερλουσκόνι και τα κανάλια του για τις εκπομπές τους που βρίθουν ημίγυμνων δεσποινίδων που λικνίζονται προς τέρψιν των θεατών; Ο Ιταλός τηλεθεατής εδώ και χρόνια βομβαρδίζεται από πιτσιρίκες που φορούν τα απολύτως απαραίτητα και κουνιούνται μπροστά στις κάμερες πανευτυχείς για τη δημοσιότητα που τους δίνει το κοντινό πλάνο ενός καμεραμάν. Η δουλειά τους είναι να τα πετάνε και να κουνιούνται υπό τους ήχους κάποιας μουσικής ενώ θα πρέπει να κρατούν το στόμα τους επιμελώς κλειστό. Κι αν κάποιος δεν έχει καταλάβει το νόημα, είναι σίγουρα αρκετά επεξηγηματική η εικόνα μιας velina (η ιταλική ονομασία της «γλάστρας» αν το επιθυμείτε) να κρέμεται από ένα τσιγκέλι, φορώντας μόνο το εσώρουχό της σε μία από τις εκπομπές των καναλιών του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι veline είναι το επάγγελμα του μέλλοντος στην Ιταλία, όπου πλέον τα κοριτσάκια ονειρεύονται να ξεκινούν καριέρα στην τηλεόραση, να γνωρίζονται με κάποιον διάσημο(ποδοσφαιριστή, τραγουδιστή, Πρωθυπουργό) και να κάνουν την τύχη τους. Τα ιταλικά πρακτορεία μοντέλων μιλούν για μια κατακόρυφη αύξηση στις αιτήσεις που δέχονται από νεαρές που επιθυμούν διακαώς να εμφανιστούν σε κάποιο σόου και οι μαμάδες δεν θεωρούν απαραίτητα κακό το να θέλει η μικρή τους να σείεται και να κουνιέται επιδεικνύοντας τις χάρες της, ειδικά αν είναι να καταλήξει μια ημέρα υποψήφια για τις Ευρωεκλογές(το Πρωθυπουργικό κόμμα διάλεξε τέσσερις νεαρές σταρλετίτσες φέτος, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις) ή ακόμα και Υπουργός, όπως η πρώην velina και μοντέλο για γυμνές φωτογραφίσεις Mara Carfagna…

Με άλλα λόγια, τελικά το βαρύτερο αμάρτημα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι τα πάρτι με νεαρές αιθέριες υπάρξεις που του καταλογίζονται ή η στροφή στον τρόπο σκέψης της Ιταλικής κοινωνίας προς κάτι πολύ ελαφρύτερα ενδεδυμένο, πολύ ελαφρύτερα σκεπτόμενο και πολύ «ελαφρύτερα» συμπεριφερόμενο;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου