ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΤ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ” ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Μοίρασε το

Το επίμαχο βίντεο που εκθέτει την ΕΛ.ΑΣ. και έχει σταλεί στον Εισαγγελέα, δείχνει ότι ορισμένοι από τους κουκουλοφόρους οι οποίοι προκάλεσαν χάος και εκτεταμένες καταστροφές στο Κέντρο της Αθήνας έχουν «ιδιαίτερες» σχέσεις με άνδρες των ΜΑΤ. Αναμένεται νέα ανακοίνωση της ΕΛΑΣ που θα δίνει εξηγήσεις…

{qtube vid:=jqeiR3CWD5E}

Οπως φαίνεται στο βίντεο την ώρα που μια διμοιρία των ΜΑΤ οπισθοχωρεί στην είσοδο του πάρκινγκ της Βουλής (επί της Αμαλίας, προς την πλευρά του Εθνικού Κήπου) μια ομάδα πέντε κουκουλοφόρων προσεγγίζει τον επικεφαλής της διμοιρίας. Δύο από τους κουκουλοφόρους φορούν κράνος, όλοι έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μάσκες ενώ δύο κρατούν ρόπαλα. Ο ένας κουκουλοφόρος, ημίγυμνος από τη μέση και πάνω λέει κάτι σε φιλικό ύφος με αστυνομικό των ΜΑΤ, ενώ οι υπόλοιποι αστυνομικοί δεν κάνουν καμία προσπάθεια να συλλάβουν τους «ταραξίες».
 

Αφού χτυπιούνται φιλικά στην πλάτη με τους ένστολους των ΜΑΤ, η ομάδα των πέντε ανεβαίνει ανενόχλητη προς τη Βουλή. Η διμοιρία των ένστολων αστυνομικών απομακρύνει το συγκεντρωμένο πλήθος των διαδηλωτών, ενώ η ομάδα των πέντε υπό τις εντολές ενός άντρα με λευκή μπλούζα που έχει καλυμμένο το πρόσωπό του με μάσκα προχωρεί προς τη Βουλή. Εκεί συναντούν άλλη διμοιρία των ΜΑΤ, κάθονται και συνομιλούν όχι μόνο με αστυφύλακες, αλλά και με αξιωματικό.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου