Η χαρά του να προσφέρεις. Μια βραδιά αγάπης…

Η χαρά του να προσφέρεις, πάντα είναι μεγάλη. Η χαρά να βοηθάς σε στιγμές δύσκολες που τα κρατικά νοσοκομεία της χώρας έχουν ανάγκες. Ακόμα μεγαλύτερη. Πρωτοβουλίες όπως του οργανισμού Lifeline Hellas υπό την αιγίδα της Αικατερίνης της Σερβίας είναι απαραίτητες. Ήταν μια βραδιά αγάπης... new deal

Μοίρασε το

Η χαρά του να προσφέρεις, πάντα είναι μεγάλη. Η χαρά να βοηθάς σε στιγμές δύσκολες που τα κρατικά νοσοκομεία της χώρας έχουν ανάγκες. Ακόμα μεγαλύτερη. Πρωτοβουλίες όπως του οργανισμού Lifeline Hellas υπό την αιγίδα της Αικατερίνης της Σερβίας είναι απαραίτητες. Ήταν μια βραδιά αγάπης…


Τέλη του Ιούλη. Η Αθήνα δεν σφύζει από ζωή και τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοιού μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε ότι είναι καλοκαίρι. Τίποτα δεν θυμίζει το ελληνικό καλοκαίρι. Η Λεωφόρος Ποσειδώνος άδεια, ο ζεστός αέρας σου χαϊδεύει το πρόσωπο.

Είναι ώρα αιχμής. 11 το βράδυ. Σε συνθήκες προ covid εποχή, τα κορναρίσματα από το μποτιλιάρισμα θα δημιουργούσαν την Σονάτα της Παραλίας.

Κόντρα στο κλίμα των ημερών αλλά πιστός στην αποστολή του ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε ένα φιλανθρωπικό dinner τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες ασφάλειας.

Μια βραδιά για καλό σκοπό! Μια εκδήλωση που μας μετέφερε στην ουσία της ύπαρξης της Lifeline Hellas. Και η ουσία είναι η αγάπη της για προσφορά.

Το Lifeline Hellas μας εξέπληξε για ακόμα μία φορά οργανώνοντας μια μοναδική βραδιά στο πιο κατάλληλο και άκρως καλοκαιρινό hot spot της Αθήνας.

Στο Island Athens Riviera. Με σύνθημα και πάλι …“Η χαρά του να προσφέρεις” πλήθος φίλων του Ιδρύματος κατέκλυσαν τον καταπράσινο χώρο που έλαβε χώρα το happening.

Ήταν μια μουσική βραδιά υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό τη στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.

Φιλανθρωπικό έργο με ιστορία

O οργανισμός Lifeline έχει ιστορία και διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο από την ίδρυση του πρώτου Lifeline το 1993 στο Λονδίνο. Εν συνεχεία στην Αθήνα, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Τορόντο, και σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Πριγκίπισσας Αικατερίνης» στο Βελιγράδι. Οι ανθρωπιστικές δράσεις του οργανισμού της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας επικεντρώνονται κυρίως στην παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και στην ενίσχυση ιδρυμάτων.

Η υπέροχη βραδιά τα είχε όλα! Δίπλα στη θάλασσα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού, με εκλεπτυσμένες γεύσεις και αγαπημένες μελωδίες από τον Στέφανο Κορκολή και την Σοφία Μανουσάκη.

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

Ήταν μια βραδιά αγάπης που επιμελήθηκαν με πολύ φροντίδα και αγάπη, ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και η αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, με τον σκοπό την στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη και υγειονομικά απαιτητική περίοδο, για την χώρα μας λόγω του Covid 19.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, H ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΡ. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΤΗΣ AS MARINE

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα και ο Υφυπουργός Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του Λένα.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡ. ΖΗΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Το μήνυμα αγάπης της Πριγκίπισσας της Σερβίας

Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, νύφη της ΑΒΥ Πριγκίπισσας της Σερβίας Αικατερίνης, διάβασε το μήνυμα αγάπης της Πριγκίπισσας με το οποίο έστειλε τις ευχές της για την βραδιά και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas. Καθώς και την χρυσή χορηγό του Lifeline κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine και τον Alpha για τη στήριξη και προβολή της βραδιάς.

Η ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΊΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΊΓΚΙΠΑ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ

 

Οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες της Πριγκίπισσας Αικατερίνης είναι αμέτρητες, ειδικά μετά τους πολέμους στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη έχει προσφέρει απλόχερα ανακούφιση, ιδίως στα παιδιά, τους ηλικιωμένους και όλους εκείνους που έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα από τη θρησκεία ή την εθνική καταγωγή.

DAVID ANDREWS, ΔΡ. ΑΝΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ
Η ΧΡΥΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΤΗΣ AS MARINE, Ο ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΔΡ. ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΛΑΧΟΥ

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη κατά τον χαιρετισμό της επεσήμανε πόσο ήθελαν με τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο να παρευρεθούν στην φιλανθρωπική εκδήλωση. Αλλά δυστυχώς δεν ήταν εφικτό να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας.

Ευχήθηκαν να ανταμώσουν με όλους τους φίλους τους στην Ελλάδα και να τελειώσει σύντομα η δοκιμασία του Covid-19.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους φίλους και τους διαχρονικούς υποστηρικτές του Lifeline.

ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ
Η ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οικοδέσποινα της βραδιάς, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που καλωσόρισε τους καλεσμένους και παρουσίασε με ενθουσιασμό και θέρμη την φιλανθρωπική βραδιά.

Αναφερομένη στο έργο του οργανισμού, η Ηλιάνα Παπαιωάννου ευχαρίστησε την ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και τo Lifeline Hellas, για την βοήθεια και τη στήριξή τους στο έργο των κρατικών νοσοκομείων της χώρας μας.

Το έργο του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη παρουσίασε η ελληνογαλλίδα Αλίς Δικαίου, κόρη του παγκόσμιου Έλληνα βιολιστή solist Νικού Δικαίου. Ιδρυτή της κρατικής ορχήστρας Αθηνών του οποίου φέτος γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από τη γέννηση του.

Η ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα Έμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide, υπό τις μελωδίες του διεθνή μουσικοσυνθέτη Στέφανου Κορκολή και της εξαιρετικής ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.

ΟΙ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΣ, ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ

Στο φιλανθρωπικό δείπνο παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ DAVID ANDREWS ΚΑΙ ΑΝΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS

Από την εκδήλωση φυσικά δεν έλειψαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα Ρόη Κωσταντά και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και η σύζυγος του Επίτιμου Προέδρου κα Έμη Τρικάρδου.

Ο ΔΡ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΡ ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΟΡΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS
ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ, ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ
ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ, ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ, ΟΛΓΑ ΜΠΟΡΝΟΖΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΗΡΩ ΒΙΓΓΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΡΙΑ ΠΡΙΝΟΥ
Η ΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΟΛΓΑ ΜΠΟΡΝΟΖΗ
Η ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΗΡΩ ΒΙΓΓΟΥ
ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ
ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ, ΧΑΡΑ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ
ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ
Ο ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πριγκίπισσα της προσφοράς

Η Αικατερίνη είναι Ελληνίδα. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13 Νοεμβρίου 1943 είναι κόρη της Άννας και του Ρόμπερτ Μπατή. 

Έλαβε την εκπαίδευση της στην Αθήνα και τη Λωζάνη της Ελβετίας και σπούδασε επιχειρήσεις στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ, στο Κολοράντο και στο Πανεπιστήμιο του Ντάλας στο Τέξας. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ασχολήθηκε με τον τομέα των επιχειρήσεων για μερικά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2007 το Πανεπιστήμιο του Sheffield στην Αγγλία την τίμησε με το πτυχίο Doctor of Letters.

Η Πριγκίπισσα ήταν παντρεμένη και έχει δύο παιδιά την Alison και τον David. Ο David έχει ένα γιο, τον Αλέξανδρο και η Alison έχει τέσσερα παιδιά, την Amanda, την Stephanie, τον Νικόλαο και τον Μιχαήλ και ζουν στην Ελλάδα.

Το 1984 στην Ουάσιγκτον συνάντησε τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο. Ένα χρόνο μετά  παντρεύτηκαν στο Λονδίνο στις 21 Σεπτεμβρίου. Κουμπάρος τους ήταν ο τέως Βασιλεύς της Ελλάδος Κωνσταντίνος και μάρτυρας ήταν ο Πρίγκιπας Tomislav, θείος του Πρίγκιπα Αλέξανδρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου