Ιδού το αριστερό παρακράτος

Ο Θανάσης Κ. αποκαλύπτει το αριστερό παρακράτος! Αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο στα Εξάρχεια, όπου επέμβαση των Λιμενικών απέτυχα μετά από καταδρομική επιχείρηση των κουκουλοφόρων. Ένα περιστατικό όπου καταλήθηκε η έννομη τάξη και αντιμετωπίστηκε ως υπόθεση ρουτίνας. new deal

Μοίρασε το

Ο Θανάσης Κ. αποκαλύπτει το αριστερό παρακράτος! Αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο στα Εξάρχεια, όπου επέμβαση των Λιμενικών απέτυχα μετά από καταδρομική επιχείρηση των κουκουλοφόρων. Ένα περιστατικό όπου καταλήθηκε η έννομη τάξη και αντιμετωπίστηκε ως υπόθεση ρουτίνας.


Επέμβαση Λιμενικών στα Εξάρχεια, μετά από πληροφορίες από συλληφθέντα Σύρο κακοποιό, απέτυχε οικτρά μετά από «καταδρομική επιχείρηση» κουκουλοφόρων! Οι οποίοι αφόπλισαν τους Λιμενικούς και ένα από αυτούς τον μαχαίρωσαν, ενώ τραυμάτισαν και τον εισαγγελέα που τους συνόδευε!

Κανένας δεν αντέδρασε και κανένας δεν παραιτήθηκε για όλα αυτά.

Υπόθεση ρουτίνας

Το περιστατικό πλήρους επιβολής του σκοτεινού «αριστερού παρακράτους» που εξουδετέρωσε τις δυνάμεις Ασφαλείας, αντιμετωπίστηκε ως απλή «υπόθεση ρουτίνας».

Κάποτε σας είχα προειδοποιήσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει «τάγματα εφόδου», ενώ αφοπλίζει ταυτόχρονα – υλικά και ηθικά – τις δυνάμεις επιβολής της τάξης.

Να τα τώρα…

Την ίδια στιγμή στα Διαβατά λαθρομετανάστες –που τα… ηλίθια Ελληνικά ΜΜΕ εξακολουθούν να τους αναφέρουν ως «πρόσφυγες»- επιτέθηκαν κατά των ΜΑΤ!

Είχαν καθοδήγηση – μέσω των κινητών τους αλλά και τάμπλετ που έφεραν οι «ηγετικοί πυρήνες» τους – από τους διακινητές. Που δρουν υπό την κάλυψη των ΜΚΟ. Των ίδιων ΜΚΟ που τους κρατάνε και τους βασανίζουν στα hot spots, ξεκοκαλίζοντας εκατοντάδες εκατομμυρίων από κοινοτικά κονδύλια.

Ενώ την ίδια ώρα, άλλοι λαθρομετανάστες κατέλαβαν το Σταθμό Λαρίσης και ζητούσαν να μεταβούν κι εκείνοι στη Βόρειο Ελλάδα για να φύγουν από τη χώρα προς την υπόλοιπη Ευρώπη. Η κίνηση των συρμών από τον κεντρικότερο σιδηροδρομικό σταθμό της χώρας διακόπηκε για αρκετές ώρες.

Οι εκατοντάδες λαθραίοι που βρέθηκαν στα Διαβατά – και οι περισσότεροι που ήθελαν να μεταβούν εκεί από τη Νότια Ελλάδα – ήλθαν μετά από «διαδικτυακό κάλεσμα» που τους έγινε – στις γλώσσες τους – να μαζευτούν εκεί γιατί τάχα επρόκειτο να ανοίξουν τα σύνορα. Άρα δεν είναι κάποια τυχαία «τοπική ταραχή», αλλά οργανωμένο σχέδιο, πανελλαδικής εμβέλειας, που κυοφορείται από μέρες.

Πως οργανώθηκε το αριστερό παρακράτος

Ποιος το οργάνωσε; Ποιος το καθοδήγησε; Θα το μάθουμε ποτέ;

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκεντρωμένοι πέταγαν τα παιδιά τους στα ΜΑΤ, για να «ανοίξουν δρόμο» να περάσουν.

Είναι γνωστό από καιρό, ότι πολλά γυναικόπαιδα που βρίσκονται συγκεντρωμένα στα κέντρα «προσφύγων» είναι «αγορασμένα»! Δεν μιλάνε καν την ίδια γλώσσα με τον υποτιθέμενο «πατέρα» τους. Αγοράστηκαν από λαθρομετανάστες προερχόμενους από το Αφγανιστάν ή το Πακιστάν, καθ’ οδόν προς τις ακτές της Μεσογείου, από προσφυγικούς πληθυσμούς του Ιράκ ή της Συρίας που προσπαθούσαν να σωθούν. Ένας από τους λόγους που δεν παίρνουν άσυλο είναι κι αυτός: είναι προφανές πως ΔΕΝ είναι «οικογένειες προσφύγων»!

Αυτό έχει ενισχυθεί από το γεγονός ότι μέσα στους καταυλισμούς των hot spots νεαρές γυναίκες και μικρά παιδιά εκδίδονται καθημερινά – εκεί μεταξύ τους. Ποιος άνδρας θα εξέδιδε τα παιδιά του ή τη γυναίκα του;

Επιβεβαιώνεται και τώρα: ποιος γονιός θα πέταγε τα παιδιά του στα ΜΑΤ για να ανοίξει δρόμο να περάσει…

Έχει δημιουργηθεί αληθινό αδιέξοδο: Οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν τους παίρνουν στις χώρες τους, γιατί είναι λαθρομετανάστες – δεν είναι πρόσφυγες.

Λαθρομετανάστες στις τάξεις του παρακράτους

Άσυλο προσφυγικό ΔΕΝ τους δίνεται λοιπόν…

Οι Ελληνικές αρχές (δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ) δεν τους επαναπατρίζουν, όπως προβλέπεται για όσους δεν δικαιούνται άσυλο. Διότι οι «διακινητές» που τους ελέγχουν δεν το επιτρέπουν! Αν γίνουν μαζικοί επαναπατρισμοί, οι διακινητές (που τους υποσχέθηκαν «ασφαλή διέλευση» στην Ευρώπη με αντίτιμο να μεταφέρουν ναρκωτικά ή όπλα) θα χάσουν τη «μπίζνα» τους.

Βρίσκονται, λοιπόν, παγιδευμένοι στα hot spots, υποφέρουν τα πάνδεινα εκεί, και τους κατευθύνουν να εξεγείρονται – προετοιμαζόμενοι προφανώς για κάτι «μεγαλύτερο»…

Ενώ μερικούς – τους νεώτερους – τους στρατολογούν σε «τάγματα εφόδου» και τους εκπαιδεύουν κάθε Σαββατοκύριακο στα Εξάρχεια και τις γύρω περιοχές σε τακτικές «αντάρτικου πόλεων»! Με την αστυνομία να παριστάνει απέναντί τους – άβουλη – το «σάκο του μποξ»…

Να πώς «δένουν» όλα τα παραπάνω…

Η επιχείρηση του Λιμενικού στα Εξάρχεια χθες το βράδυ έγινε από πληροφορία που είχε δώσει αλλοδαπός κακοποιός. Λαθραίος, βέβαια…

Το οίκημα στα Εξάρχεια όπου πήγαν οι Λιμενικοί βρίσκονταν υποτίθεται άλλοι λαθρομετανάστες κακοποιοί και στοιχεία εγκληματικών πράξεων (χασίσι κλπ). Και όπλα, όπως αποδείχθηκε…

Λέγεται πως και οι κουκουλοφόροι που πήγαν αστραπιαία και εξουδετέρωσαν τους Λιμενικούς ήταν επίσης αλλοδαποί. Προφανώς «λαθραίοι» κι αυτοί…

Προφανώς, η επέμβαση του Λιμενικού διέρρευσε στις συμμορίες πριν την πληροφορηθεί η ίδια η Αστυνομία! Ή μήπως διέρρευσε από την ίδια την Αστυνομία;

Προφανώς όλα είναι «διάτρητα» πια…

Την ίδια περίπου ώρα, που γίνονταν όλα αυτά, αστυνομικοί δέχθηκαν πυροβολισμούς όταν εντόπισαν κλεμμένο όχημα στα Άνω Λιόσια. Μέσα στο όχημα επέβαιναν άγνωστοι που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν τους άνδρες της ΔΙΑΣ.

Ενώ στο Φάληρο άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ πήραν τη λεία τους και εξαφανίστηκαν. Η Αστυνομία εδώ και καιρό αναφέρει ότι συμμορία Ρομά – πιθανότατα από τα Άνω Λιόσια – ανατινάζει ΑΤΜ σε όλη την Αττική.

Λίγες ώρες πριν – πάλι χθες – ο Πρόεδρος της «Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» παραιτήθηκε διαμαρτυρόμενος, γιατί η κυβέρνηση όρισε με το έτσι θέλω 5 πρόσθετα μέλη από τους ΛΟΑΤΚΙ και τους Ρομά!

Να που όλα «συνδέονται»…

Λαθρομετανάστες και εγκληματικά στοιχεία

Συμπέρασμα πρώτο: Ο ΣΥΡΙΖΑ επί 4 χρόνια διέβρωσε τα πάντα.

Συμπέρασμα δεύτερο: Ο ΣΥΡΙΖΑ πριν φύγει διαλύει τα πάντα και ετοιμάζεται να πυροδοτήσει αλλεπ6-7 χιλιάδες νεαροί «λαθραίοι» συμμαχώντας με κάθε είδους περιθωριακό ή εγκληματικό στοιχείο.

Συμπέρασμα τρίτο: υπολογίζεται ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν εκπαιδευτεί τουλάχιστον 6-7 χιλιάδες νεαροί «λαθραίοι» σε πρακτικές αντάρτικου πόλης. Συν άλλοι τόσοι περίπου, ελληνόφωνοι κουκουλοφόροι, «βετεράνοι» ή νεώτεροι, που υπάρχουν από τα προηγούμενα χρόνια (κυρίως από το 2007 ως το 2012) – σύνολο καμιά 15αρια χιλιάδες!

Οι περισσότεροι (το 80% περίπου) βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην Αθήνα.

Απέναντί τους η αστυνομία διαθέτει περί τις 20 χιλιάδες «μάχιμους», που όμως είναι διασκορπισμένοι σε όλη τη χώρα (μόλις το 50-60% στην πρωτεύουσα).

Κι ενώ οι κουκουλοφόροι – ημεδαποί και αλλοδαποί – έχουν πολύ «υψηλό ηθικό» και αρκετή εκπαίδευση αυτή τη στιγμή – οι δυνάμεις ασφαλείας του κράτους, απέναντί τους, έχουν χαμηλό ηθικό, παλαιωμένο εξοπλισμό και «δεμένα τα χέρια».

Όταν οι κουκουλοφόροι τραυματίζουν ή σκοτώνουν αστυνομικό, ξέρουν ότι δεν θα τιμωρηθούν. Το πιθανότερο είναι να μην συλληφθούν καν.

Όταν, αντίθετα, αστυνομικοί συμπλακούν και τραυματίσουν κουκουλοφόρους, ξέρουν ότι θα βρουν μεγάλο μπελά. Αν συμβεί να τους σκοτώσουν κιόλα (γιατί σε μια βίαιη συμπλοκή όλα μπορούν να συμβούν) – τότε είναι που δεν γλιτώνουν με τίποτε!

Άρα και τα όπλα που έχουν – όταν λειτουργούν ακόμα – τους είναι άχρηστα…

Οι προϊστάμενοι τους… συγχαίρουν, όταν «κάθονται και τις τρώνε», χωρίς να αντιδρούν. Αυτοί είναι τώρα οι «κανόνες εμπλοκής» της Αστυνομίας.

Πραγματικός αφοπλισμός!

Καθαρές κουβέντες

Συμπέρασμα τελευταίο – και κρίσιμο:

Η ΝΔ πρέπει να μιλήσει για όλα αυτά! Καθαρά – έξω από τα δόντια…

Όχι απλώς να καταγγέλλει την «ανομία» σαν να πρόκειται για αποτέλεσμα κυβερνητικής «ανικανότητας» του ΣΥΡΙΖΑ…

Αυτό ειδικά – η δημιουργία ενός αδίστακτου κόκκινου παρακράτους που τρομοκρατεί τους πάντες και διαλύει τα πάντα με πλήρη ατιμωρησία – αυτό ειδικά ΔΕΝ είναι κυβερνητική ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ!

Είναι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την «επόμενη μέρα»!

Αυτό ειδικά πρέπει η ΝΔ να ετοιμαστεί να το αντιμετωπίσει από την πρώτη στιγμή. Και να δεσμευτεί ανοικτά στον κόσμο, ότι θα το αντιμετωπίσει!

Σε όλες τις πτυχές του:

  • και στην λαθρομετανάστευση
  • και στο κλείσιμο των συνόρων
  • και στον επαναπατρισμό όσων ΔΕΝ δικαιούνται άσυλο (δηλαδή των περισσοτέρων εγκλωβισμένων σήμερα στα hot spots)
  • και στο κυνήγημα των «διακινητών»
  • και στη πλήρη εξάρθρωση των ύποπτων ΜΚΟ
  • και στη διάλυση των συμμοριών από κουκουλοφόρους – ημεδαπούς και αλλοδαπούς
  • και  στην κατάργηση κάθε «άβατου» εντός ή εκτός πανεπιστημιακών χώρων.

Αν τα πει όλα αυτά καθαρά και με σαφήνεια, θα κερδίσει τουλάχιστον 10 ποσοστιαίες μονάδες επί πλέον από τα τωρινά ποσοστά της.

Αν εξακολουθεί να μιλάει γενικόλογα για… κυβερνητική «ανικανότητα» – όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει αριστερό παρακράτος – θα βρεθούμε όλοι μπροστά σε εκρηκτικό σκηνικό βίας!

Και σε αναπόφευκτη αιματοχυσία…

Γενικευμένη, ίσως!

Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται στα όρια της απελπισίας με όσα συμβαίνουν κάθε μέρα γύρω του.

Και η απελπισία είναι πολύ κακός «σύμβουλος».

Ιδιαίτερα όταν απέναντι σου έχεις αδίστακτα θρασίμια…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου