ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μοίρασε το

Τραγωδία με τρεις νέκρους και άγρια προβοκάτσια στο κέντρο της Αθήνας, όπου ξεδιπλώνονταν μια ειρηνική λαοθάλασσα διαμαρτυρίας κατά των μέτρων και του Δ.Ν.Τ. Λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι και ενώ ήταν σε εξέλιξη η πορεία της ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ, ομάδες κουκουλοφόρων άρχισαν να παρισφρείουν στην πορεία πετώντας μολότωφ και πέτρες και προς τους διαδηλωτές. Μια ομάδα κουκουλοφόρων εξαπέλυσαν μολότωφ σε κτίριο Τράπεζας (της Μαρφίν) επί της οδού Σταδίου 23. Η πυρκαγιά πήρε διαστάσεις εγκλωβίζοντας εργαζόμενους μέσα στο κτίριο. Κάποιοι κατάφεραν να ανέβουν στον δεύτερο όροφο και να βγουν στο μπαλκόνι , ωστόσο τρία άτομα εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες, τους καπνούς και τις αναθυμιάσεις στον πρώτο όροφο με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο…

Τα επεισόδιά και οι συγκρούσεις απλώθηκαν έξω από την Βουλή, γύρω από το Σύνταγμα, αλλά και σε άλλα σημεία του κέντρου της Αθήνας.

Πρόκειται για μια μεθοδευμένη προβοκάτσια , για άφρονες ενέργειες γνωστών – αγνώστων κουκουλοφόρων, που “κτύπησαν” την  μαζικότερη, πολυπληθέστερη και μαχητικότερη πορεία της τελευταίας εικοσαετίας.

Πρόκειται για αθλιότητα και έγκλημα σε βάρος των εργαζομένων και όσων αγωνιούν για το μέλλον το δικό τους, των παιδιών τους και του τόπου.

Πρόκειται για εγκλημα σε βάρος αθώων πολιτών .

Πρόκειται για έγκλημα σε βάρος των Δημοκρατικών θεσμών 

Πρόκειται για μεθοδευμένη εκτροπή.

Όλοι εκφράζουμε την θλίψη και την συμπαράσταση μας στους συγγενείς και τις οικογένειες των αθώων θυμάτων.

Ζητούμε την σύλληψη και την απονομή δικαιοσύνης στους υπαίτιους αυτής της τραγωδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου