Ο ισλαμοφασισμός σκοτώνει την Δημοκρατία που τον …ενσωματώνει

Ο Αθανάσιος Παπανδρόπουλος με αφορμή, το πρόσφατο έγκλημα στη Γαλλία κρούει και πάλι τον κώδωνα του κινδύνου. Ο ισλαμοφασισμός σκοτώνει. Η Δημοκρατία τον …ενσωματώνει. Ο ισλαμιστής δήμιος που αποκεφάλισε τον καθηγητή γεωγραφίας πήρε άδεια παραμονής για δέκα χρόνια. Εισέπραττε μηνιαίο επίδομα 1.080€… new deal

Μοίρασε το

Ο Αθανάσιος Παπανδρόπουλος με αφορμή, το πρόσφατο έγκλημα στη Γαλλία κρούει και πάλι τον κώδωνα του κινδύνου. Ο ισλαμοφασισμός σκοτώνει. Η Δημοκρατία τον …ενσωματώνει. Ο ισλαμιστής δήμιος που αποκεφάλισε τον καθηγητή γεωγραφίας πήγε από την Τσετσενία στη Γαλλία ως πρόσφυγας σε ηλικία έξι ετών. Όταν ενηλικιώθηκε πήρε άδεια παραμονής για δέκα χρόνια. Εισέπραττε μηνιαίο επίδομα 1.080€…


“Στο όνομα του πανάγαθου Αλλάχ…. Μακρόν πρόεδρε των απίστων, μάθε ότι εκτέλεσα ένα από τα σκυλιά σου της κολάσεως, που τόλμησε να ταπεινώσει τον Μωάμεθ… Συγκράτησε τους δικούς σου πριν σας επιβάλλουμε μια πολύ σκληρή τιμωρία…”.

Αυτό το μήνυμα ανάρτησε στο Twitter το ισλαμικό κτήνος. Από τις 12 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έως τις 5 το απόγευμα περίμενε στο Λύκειο ενός χωριού κοντά στο Παρίσι τον καθηγητή Γεωγραφίας και Ιστορίας Σ. Πατύ, 47 ετών, για να τον αποκεφαλίσει!

Ο Γάλλος καθηγητής, που είχε περάσει τις διακοπές του στα Χανιά, διέπραξε ένα “λάθος”. Στις 2 Οκτωβρίου έδειξε στους μαθητές του τα σκίτσα του Μωάμεθ. Τους μίλησε για την ελευθερία του Τύπου και της έκφρασης.

Ο ισλαμιστής δήμιος του όμως, δεν ήθελε να αποκεφαλίσει μόνον τον καθηγητή. Όπως είχε γράψει στο Twitter, όπου συχνά έβριζε τους άπιστους, ήθελε επίσης να τιμωρήσει και την ελευθερία έκφρασης, τη δημοκρατία, την ελεύθερη κίνηση ιδεών και την ελεύθερη σκέψη.

Το ισλαμικό κτήνος, ήθελε η Γαλλία να γίνει κατ΄εικόνα και ομοίωση μιας απάνθρωπης και ως εκ τούτου εγκληματικής πολιτικο-θρησκευτικής ιδεολογίας. Η οποία μόνο εγκλήματα έχει να επιδείξει.

Δυστυχώς δε, η ιδεολογία αυτή, διαχέεται ελεύθερα στις ανοικτές κοινωνίες μας. Και κατά κανόνα οι φορείς της συντηρούνται και από τους φορολογούμενους για να προετοιμάζουν τα εγκλήματα τους.

Ο ισλαμοφασισμός σκοτώνει την Δημοκρατία που τον …ενσωματώνει

Ο χασάπης που αποκεφάλισε τον άτυχο καθηγητή, έφερε δύο χασοπομάχαιρα μαζί του. Είχε προετοιμάσει άψογα το δολοφονικό του έργο με τη βοήθεια των ισλαμιστών της περιοχής Κονφλάνς – Σεντ – Ονορίν. Κάποιοι από αυτούς είχαν μηνύσει τον άτυχο καθηγητή. Ακριβώς επειδή σε μάθημά του για την ελευθερία της έκφρασης είχε χρησιμοποιήσει τα περίφημα σκίτσα του Μωάμεθ. Αυτά δηλαδή που τον Ιανουάριο 2015 είχαν οδηγήσει, στην κατά την δοκιμασμένη θρασύδειλη τακτική του Ισλάμ, δολοφονία 12 δημοσιογράφων του περιοδικού Charlie Hebdo.

Σημειώνουμε ότι ο τσετσενικής καταγωγής χασάπης είχε πάει στη Γαλλία το 2008, σε ηλικία 6 ετών ως πρόσφυγας. Τον Μάρτιο του 2018, με την ενηλικίωση του, πήρε άδεια παραμονής δέκα ετών. Εισέπραττε 1.080 ευρώ το μήνα επίδομα. Και εις ανταπόδοση είχε μοντάρει ένα κορανικό δίκτυο διάδοσης μεθόδων δολοφονίας απίστων!!!

Μιλώντας με την Γαλλο-αλγερινή δημοσιογράφο Ζινέμπ Ελ Ραζουϊ, πρώην συνεργάτιδα του περιοδικού Charlie Hebdo, μας είπε:

“Η κατάσταση με τους ισλαμιστές προσλαμβάνει δραματικές διαστάσεις. Δυστυχώς, οι αρχές τους γνωρίζουν και οι ίδιοι δεν κρύβονται πια. Καθημερινά απειλούν μέσω των κοινωνικών δικτύων, χλευάζουν και προκαλούν. Οι νόμοι δεν μας επιτρέπουν όμως να αντιδράσουμε εναντίον τους. Εκτός και αν γίνει το κακό. Ο άτυχος καθηγητής είναι ένα από τα θύματα του ισλαμοφασισμού, τα ανθρωπάρια του οποίου θέλουν να επιβάλλουν το νόμο τους στο έδαφός μας. Είναι σωστό να τιμηθεί ως ήρωας. Όσο για αυτούς που με τη μήνυση εναντίον του προέτρεψαν στο έγκλημα, θα πρέπει να τους αφαιρεθούν η εθνικότητα και τα πολιτικά δικαιώματα”.

Θα προσθέταμε να τους πληρωθούν και τα εισιτήρια να πάνε εκεί όπου λατρεύεται ο Μωάμεθ και δοξάζεται ο Αλλάχ. Οι ισλαμοφασίστες με τους ομοίους τους. Όχι με μας.

Για να γυρίσουμε δε και στην καθ΄ ημάς πραγματικότητα, ας προσέχουμε δύο φορές ποια “μπουμπούκια” μας στέλνει ο Ερντογάν…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου