Θέλω κι εγώ βραβείο Νόμπελ

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος αυτοπροτείνεται για το βραβείο Νόμπελ. Υποστηρίζει πως από τη στιγμή που ως υποψήφιος ακούστηκε ο Αλέξης Τσίπρας για τη συμφωνία Πρεσπών, γιατί να μην μπορούσε και ο ίδιος να διεκδικήσει το βραβείο; new deal

Μοίρασε το

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος αυτοπροτείνεται για το βραβείο Νόμπελ. Υποστηρίζει πως από τη στιγμή που ως υποψήφιος ακούστηκε ο Αλέξης Τσίπρας για τη συμφωνία Πρεσπών, γιατί να μην μπορούσε και ο ίδιος να διεκδικήσει το βραβείο;


Η σύγχρονη Ελλάδα των φαιδρολάγνων ασυνάρτητων του ψευτοδιαλογισμού, παραδίδει μαθήματα “Δημοκρατικής” αξιολόγησης και στοχασμού(;). Με πρωτοπόρους τους Ακαδημαϊκούς της  πολίτες, του Ασύλου του Πανεπιστημιακού. Διδάσκει πως να είναι όλοι νικητές και του κομματικού ανταγωνισμού (και όχι μόνον στις παραταξιακές φοιτητικές εκλογές- διασυρμού!).

Αυτό το ποιοτικό εξαγώγιμο προϊόν γίνεται ανάρπαστο λόγω παγκοσμιοποίησης, διεθνισμού!

Διόλου λοιπόν περίεργη η υιοθέτηση του από τους λάτρεις του πολιτικαντισμού. Ιδού λοιπόν η απόδειξη, για χάρη του λόγου του αληθινού: Στα Σκόπια έγινε – και – Δημοψήφισμα υποκριτικού υπολογισμού. Είχε – αντιδημοκρατικά – προηγηθεί (πρωθύστερο) η συμφωνία εμπαιγμού. Η υπογραφή των Πρεσπών επέφερε (πλασματικά;) διάσταση ανάμεσα στους δύο του κυβερνητικού συνεταιρισμού.

Ο ένας την θεώρησε εθνικά επιζήμια. Και ό άλλος εθνωφελή. Αμφότεροι χάριν του εθνικού σκοπού! Όλως περιέργως οι κυβερνώντες στις  δύο χώρες …το χάρηκαν, εικόνα παραλογισμού! Διαφημίστηκε ως νίκη που ανήκει και… στους δύο (εξ αδιαιρέτου;) από κοινού (!). Επακολούθησε το Δημοψήφισμα (με ερώτημα άσχετο, παραπλανητικό) για να ακουστεί η φωνή του λαού (;).

Θέλω κι εγώ βραβείο Νόμπελ

Πέσανε επάνω τους οι αδίστακτοι ηγέτες του διεθνούς τυχοδιωκτισμού. Ξόδεψαν μεγάλα ποσά για να επιτευχθεί ένα ΝΑΙ, επηρεασμού. Φευ, δεν ήτανε γραφτό οι γείτονες να παίξουν το παιχνίδι του κάθε νονού! Τους αγνόησαν, τους περιφρόνησαν, τους χαστούκισαν, έγινε του κακού χαμού. Μόνον το 1/3 προσήλθε στις Κάλπες, αντίδραση επιπέδου υψηλού (!). Πήγαν και στη Βουλή για να  ζητήσουν τη γνώμη του Σώματος του Κοινοβουλευτικού. (Σ.Σ Είχα – ως αντίδραση – συστήσει: την αποχή – ή το άκυρο – από κάθε συμμετοχή σε παρόμοια  Δημοψηφίσματα εξευτελισμού).

Τελευταία διάβασα μια είδηση συγκλονιστική: Προτάθηκε, λέει ο Πρωθυπουργός μας, καθώς και ο Πρόεδρος της Αμερικής για του βραβείου Nobel την ύψιστη τιμή (!!!). Δεν υλοποιήθηκε δυστυχώς η πρόταση αυτή. Χάσαμε σύντροφοι αγαπητοί.

Ήθελα οπωσδήποτε η πατρίδα μου να ακουστεί. Για τον λόγο αυτό του χρόνου θα αυτοπροταθώ  ώστε να θριαμβεύσουμε και εκεί. Θεωρώ πως σφόδρα πιθανό να επιτύχω, εκεί όπου απέτυχαν οι δύο εκείνοι πολιτικοί.

Υ.Γ. Αν δεν σοβαρευτούν οι Κρατούντες θα πρέπει να γίνει αλλαγή  του – αρθρογραφικού – σχολιαστικού – σκηνικού ως επιλογή. Οι πραγματικά αδέσμευτοι αρθρογράφοι να επιλέξουμε το ευθυμολόγημα, αφού το επιθεωρησιακό υλικό αφθονεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου