Τώρα συνιστούν αυτοσυγκράτηση στα Σκόπια

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος βλέπει ότι τώρα η κυβέρνηση συνιστά αυτοσυγκράτηση στα Σκόπια. Ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα κατηγορούσε όσους αντιδρούσαν στη Συμφωνία Πρεσπών ως Ναζί, Ακροδεξιούς και αρνείται δημοψήφισμα. new deal

Μοίρασε το

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος βλέπει ότι τώρα η κυβέρνηση συνιστά αυτοσυγκράτηση στα Σκόπια. Ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα κατηγορούσε όσους αντιδρούσαν στη Συμφωνία Πρεσπών ως Ναζί, Ακροδεξιούς και αρνείται δημοψήφισμα.


Δυστυχώς οι εθνοβόρες επιπτώσεις από την κατάπτυστη για τα εθνικά μας συμφέροντα συμφωνία Πρεσπών, ξεκίνησαν! Αν κανείς συνυπολογίσει το γεγονός ότι δεν έχει καν εγκριθεί /επικυρωθεί από τα Κοινοβούλια των δύο χωρών (;) αντιλαμβάνεται τι επακολουθεί!

Το τραγικό, αλλά και ασύγγνωστο του ζητήματος, δεν είναι μόνον η σύναψη μιας απαράδεκτης, λεόντειας συμφωνίας σε βάρος μας. Ούτε οι – δεδομένες – πιέσεις που δέχθηκαν οι Κυβερνώντες από ξένους παράγοντες για να ενδώσουν. Είναι η (αυτό κι αν είναι δεδομένο) αδυναμία τους να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος των οδυνηρών συνεπειών για τον Τόπο.

Εδώ όμως ανακύπτουν, αναπόφευκτα, τεράστιες ευθύνες για τους Κρατούντες. Οι οποίοι – παρά το ότι (τρίτο δεδομένο) γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση – δεν εκμεταλλεύονται τη “μασημένη τροφή” που τους χορηγούμε. Προσωπικά είχα προειδοποιήσει, εξηγήσει, αναλύσει το τι θα επακολουθούσε σε περίπτωση συμφωνίας. Ασφαλώς δεν ήμουν ο μόνος… Θλιβερή, αδιανόητη, ανήθικη, προσβλητική η συμπεριφορά των αρμοδίων υπευθυνοανεύθυνων διαχειριστών των τυχών μας!

Πρότεινα ως μονόδρομο την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος. Να ερωτηθούμε αν θέλουμε τη σύναψη μιας εθνοκτόνου συμφωνίας. Ένωσα τη φωνή μου με όλους όσους συμμετείχαν στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας και εναντίωσης. Φωνή βοώντων εν τη ερήμω του ενδοτισμού (sic).

Συνιστούν αυτοσυγκράτηση στα Σκόπια

Το χειρότερο. Κατηγορηθήκαμε (κάποια εκατομμύρια Ελλήνων Πατριωτών) ως Ακροδεξιοί, Φασίστες, Ναζιστές κ.α. αηδή ανάλογα. Έφθασαν οι αχρείοι “Δημοκράτες” να χαρακτηρίσουν ως Ναζί μαθητές του σχολείου. Επειδή διαδήλωναν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας (!). Ξεσάλωσαν οι όψιμοι “Πατριώτες” υβριστές, εναντίον εκείνων – οι οποίοι είχαν κάθε δημοκρατικό δικαίωμα να έχουν διαφορετική άποψη. Μας λοιδώρησαν, στηλίτευσαν, ξυλοφόρτωσαν, ταμπελοκόλλησαν ως Ακραίους Αρνησιπάτριδες(;) Ποιοί;

Τώρα που ξεδιάντροπα /ξετσίπωτα οι ανώτατοι Σκοπιανοί Αξιωματούχοι καταργούν το “Βόρεια” και χρησιμοποιούν το σκέτο “Μακεδονία”.

Τώρα που αναφέρονται σε “Μακεδονική Γλώσσα”, “Μακεδονική Εθνότητα”, “Μακεδόνες που ζουν στην Ελλάδα” και των οποίων τα συμφέροντα έχουν υποχρέωση τάχα να προστατεύσουν.

Τώρα που έπεσαν οι μάσκες των γειτόνων (Γνήσιων απογόνων του Μ. Αλεξάνδρου), οι δικοί μας προσπαθούν να μπαλώσουν την κουρελού των ολισθημάτων τους, με περαιτέρω αυτογελοιοποίηση: Συνιστούν στον Σκοπιανό Πρωθυπουργό αυτοσυγκράτηση. Δείχνουν κατανόηση στο γεγονός πως τα λέει για εσωτερική κατανάλωση (λες και αυτό είναι δικό μας πρόβλημα).

Τέλος – το λίαν κλαυσιγελαστικό – ο τέως Υπουργός  Εξωτερικών. Καίτοι υπέγραψε την αντεθνική συμφωνία πρότεινε: “Να τους τραβήξουν τα αυτιά”!!! Ασύλληπτο. Χαϊδευτικό. Παιδαγωγικό! Να μαλώσουμε τα κακά παιδάκια!. Να τους τραβήξουμε τα αυτάκια, να τους χαϊδέψουμε και τα πωπουδάκια για να ηρεμήσουν.

Υ.Γ. Οι Φαιδρολάγνοι εξουσιαστές μας εμμένουν ανεπίγνωστα και ασύγγνωστα στον ολισθηρό τους δρόμο. Δεν υποψιάζονται καν τι μας αναμένει αν κυρωθεί η συνθήκη. Αλλά δεν θα έχουν το άλλοθι άγνοιας των συνεπειών. Ήδη ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός δεν κρύβει τις πραγματικές προθέσεις του. Ο υπογραφόμενος – για πολλοστή φορά – καθώς και όλοι όσοι αγαπούν την Ελλάδα μας το αναδεικνύουν , το υπερτονίζουν. Άραγε θα ανανήψουν οι κ. κ. αρμόδιοι;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου