Την ερμηνευτική δύναμη και πληθωρική παρουσία της Πατρίτσια Κάας στη σκηνή, θα γνωρίσουν «ζωντανά», για πρώτη φορά, οι Ελληνες θεατές, αύριο στο θέατρο Μπάντμιντον, στην πολυαναμενόμενη παράσταση «Καμπαρέ», στην οποία η Πατρίτσια Κάας τραγουδά, παίζει, χορεύει, αποτίοντας, με το δικό της στιλ, φόρο τιμής στην έννοια του καμπαρέ του μεσοπολέμου.

Η ίδια συναντήθηκε σήμερα με Ελληνες και ξένους δημοσιογράφους, στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Αθήνας.

Η κομψή Γαλλίδα περφόρμερ, παρέα με την Τεκίλα, το μικρό λευκό κανίς της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της να ανακαλύψει το ελληνικό κοινό, με το οποίο ουσιαστικά θα έρθει σε επαφή για πρώτη φορά.

Η Πατρίτσια Κάας βρίσκεται σε περιοδεία εδώ κι ένα χρόνο, με το «Καμπαρέ», το οποίο έχουν παρακολουθήσει 500.000 θεατές σε περισσότερες από 20 χώρες.

Τζαζ του προπολεμικού παριζιάνικου Σεν Ζερμέν, μαζί με τανγκό του Μπουένος Άιρες και βερολινέζικο καμπαρέ του μεσοπολέμου, είναι τα βασικά «συστατικά» της παράστασης. Σε αυτή την ατμόσφαιρα παραπέμπει και το σκηνικό του Κριστόφ Μαρτέν (περίφημου συνεργάτη και του Μπόμπ Γουίλσον), στο οποίο η Πατρίτσια Κάας, ντυμένη με κοστούμια του Αλμπέρ Ελμπάζ, για τον οίκο Λανβέν, θα ερμηνεύσει αρκετές επιτυχίες της και άλλες λιγότερο γνωστές εκτελέσεις της.

«Πάντα με γοήτευαν οι γυναίκες του `30. Μοιραίες, δυνατές, ίσως λίγο αλαζονικές, με ισχυρό χαρακτήρα», είπε σήμερα η Πατρίτσια Κάας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.