Όλοι σχεδόν έμειναν ικανοποιημένοι με την «ολοκλήρωση» της πολύκλαυτης διαπραγμάτευσης (Σ.Σ Ακριβέστερα: ολοκληρώθηκε η περίοδος του επικοινωνιακού τακτικισμού αναμονής για την επίσημη ανακοίνωση των ήδη συμφωνημένων – προ καιρού – ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τους δανειστές):

-Οι δανειστές επειδή επέβαλαν τους όρους τους.

-Η Συγκυβέρνηση γιατί πέτυχε να ανακοινωθεί επιτέλους το κλείσιμο /παραίνεση , όπως –όπως και να δεσμευτούν τόσο οι επόμενες κυβερνήσεις, όσο και οι γενιές.

Επειδή πίεζε πλέον ασφυκτικά ο χρόνος. Άρα … ο στόχος της επετεύχθη(;).

  • Η εσωτερική αντιπολίτευση των 53 βρήκε την ευκαιρία να διαφωνήσει … ψηφίζοντας(;).
  • Η Αντιπολίτευση αφού αποδείχτηκε πως οι δήθεν διαπραγματεύσεις οδήγησαν σε επαχθέστερα μέτρα. Κάτι που εκθέτει ανεπανόρθωτα την Συμπολίτευση. Άρα σημαντικό … πολιτικό κέρδος.(;).
  • Ο λαός εξαιτίας της χαζοχαρούμενης (προ) διάθεσης και της παραπληροφόρησης του (προ) ετοιμάζεται να προσέλθει στις επόμενες εκλογές … «ενημερωμένος» για να επιβραβεύσει εκείνους που αγωνίζονται προκειμένου να υφίσταται συνεχής και συνεπής επιδείνωση των δεινών που υφίσταται(!).

Η Πατρίδα μας βιώνει ξεχωριστές – ίσως και μοναδικές; – στιγμές απροσμέτρητης αμετροέπειας, αμέτρητης μετρομανίας, αλλά και αντισταθμικής ΑΝΤΙΜΕΤΡΟΜΑΝΙΑΣ, μετά … κοφτερού «κόφτη».

Οι μακροχρόνιες συναντήσεις /συνευρέσεις οδήγησαν σε τερατοτοκία. Προέκυψε το αποκρουστικό τερατούργημα των: «Μέτρων – Αντίμετρων».

Υ.Γ. Ένα και μόνον «Αντιστάθμισμα/ Αντισταθμιστικό» Μέτρο θα βοηθούσε: Η θεσμοθέτηση – με βαρύτατες, εξοντωτικές ποινές για τους παραβάτες και τις παραβάτισσες – της υποχρέωσης των «πολιτικών» μας να λένε α λ ή θ ε ι ε ς !!!

Συμπληρωματικά –Υποβοηθητικά: Οι υποψήφιοι πολιτευτές και βέβαια οι βουλευτές θα έπρεπε , υποχρεωτικά να περνούν από μηχανήματα ανίχνευσης ψεύδους πριν αναλάβουν καθήκοντα.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.