Ο Καναδός σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον, δημιουργός της υπερπαραγωγής «Avatar», δήλωσε στο CNN πως μπορεί να γυρίσει τη συνέχεια της ταινίας του που έσπασε όλα τα ρεκόρ του αμερικανικού box-office.

Σε ερώτηση αν θα υπάρξει «Avatar 2», ο Κάμερον είπε: «Ίσως τους αφήσω να με πείσουν, όμως πρώτα θα πρέπει να δούμε τις εισπράξεις της ταινίας».

Μέχρι τώρα οι εισπράξεις έχουν φτάσει τα 2,05 δισεκατομμύρια δολάρια σε όλον τον κόσμο.

Ο καναδός σκηνοθέτης τόνισε πως δεν περίμενε αυτήν την επιτυχία. «Και όχι από ψεύτικη μετριοφροσύνη. Γνωρίζαμε ότι θα είναι μια εμπορική ταινία, αλλά δεν φανταζόμαστε ότι θα είχε ούτε τις μισές από τις εισπράξεις που έκανε», είπε.

«Για μένα υπάρχει ένα παρόμοιο μοντέλο ανάμεσα στον «Τιτανικό» και το «Avatar». Όχι ό,τι πρόκειται για παρόμοιες ταινίες, γιατί οι υποθέσεις τους είναι τελείως διαφορετικές, αλλά και στις δύο περιπτώσεις, ο κόσμος θέλει να βλέπει και να ξαναβλέπει την ταινία. Δημιουργείται ένα είδος συναισθηματικής σχέσης…», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Κάμερον παραδέχτηκε πως το «Avatar» υποψήφιο για εννιά Όσκαρ, δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. «Ήμουν έτοιμος να βάλω ένα πιστόλι στο στόμα μου περίπου είκοσι φορές στη διάρκεια των γυρισμάτων. Όμως αυτό συμβαίνει όταν πειραματίζεσαι. Μπορεί να έχεις μια γενική ιδέα για το που θέλεις να πας, όμως με κανέναν τρόπο δεν μπορείς να προβλέψεις τις αλλαγές της κατάστασης», κατέληξε.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.