Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Ο Θανάσης Παπαμιχαήλ, σπούδασε Νομικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια επικοινωνίας στην Αγγλία. Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Ananas Α.Ε. από το 1987. Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας για τέσσερις συνεχόμενες θητείες. Έχει εργαστεί για τις προεκλογικές εκστρατείες πολιτικών προσώπων και συνδυασμών, καθώς και ως σύμβουλος επικοινωνίας για πολλούς πολιτικούς και οργανισμούς, με πιο πρόσφατη απ’ όλες τις τακτικές συνεργασίες του, εκείνη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας.Από το 1997, διευθύνει και συντονίζει το επιτελείο επιστημονικών συνεργατών της Think Politics, αναλαμβάνοντας πλήθος υποψηφίων και σημειώνοντας εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας. Είναι συγγραφέας των εξειδικευμένων πρακτικών οδηγών Πολιτικής Επικοινωνίας «Πώς να κάνετε σωστή Προεκλογική Εκστρατεία» (1998) και «Πώς να κερδίσετε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» (2006). Αρθρογραφεί σε τοπικής και εθνική κυκλοφορίας εφημερίδες, καθώς και σε εξειδικευμένα επαγγελματικά έντυπα στο χώρο της Επικοινωνίας.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ
στην οδο τησ (δια)φυγησ

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ (ΔΙΑ)ΦΥΓΗΣ

Ο ερχομός των Θεσμών και τα πιθανά νέα εμπόδια/μέτρα για την δεύτερη αξιολόγηση θα προκαλέσουν έντονα πολιτικά «παρατράγουδα» στην Κυβέρνηση.

Στην κυριολεξία θα είναι ένας αγώνας ζωής ή θανάτου, με μόνη οδό διαφυγής, τις πρόωρες εκλογές. Μια ηρωική έξοδος, ένας τελευταίος ελιγμός, με στόχο τις λιγότερες απώλειες στην μάχη των εκλογών.

Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος συντριπτικής ήττας και επιστροφή σε εκλογικά ποσοστά που έχουν ξεχαστεί από πολλούς…

* Το σκίτσο είναι του Θοδωρή Μακρή