ΣΟΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ

Κουμάντο στην Ελλάδα κάνουν αρχαιολόγοι ψευτο-οικολόγοι και συμφεροντολόγοι συνδικαλιστές παντός καιρού, τύπου Θύμιου.
Κουμάντο στην Ελλάδα κάνουν αρχαιολόγοι ψευτο-οικολόγοι και συμφεροντολόγοι συνδικαλιστές παντός καιρού, τύπου Θύμιου. "Σόι τα κολοκύθια" new deal Κώστας Συλιγάρδρος

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την μεγαλύτερη επένδυση σήμερα στη χώρα. Στο Αρχαιολογικό δάσος του Ελληνικού και πραγματικά αδυνατώ να βρω ποια ψυχιατρική ομάδα θα δώσει το ιατρικό της πόρισμα για τα πρόσωπα που εμπλέκονται εξυπηρετώντας αλήθεια ποιους και τι…

Απορώ σε ποια Δημοκρατία, η κυβέρνηση θα επέτρεπε να ακυρώνεται μια απόφαση υψίστης σημασίας και να διασύρεται η Ελλάδα διεθνώς, επειδή μια τύπισσα που τοποθετήθηκε με κομματικό ρουσφέτι μάλλον, αποφάσισε να τα κάνει μπάχαλο υπηρετώντας τους ΑΝΤΑΡΣΥΑ (στις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ) και δεν θα την είχε στείλει σπίτι της ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

ΣΟΙ ΤΑ ΚΟΛΟΚΎΘΙΑ

Αλλά θα μου πείτε… «σόι τα κολοκύθια». Το χουμε ξαναπεί. Κουμάντο στην Ελλάδα κάνουν αρχαιολόγοι ψευτο-οικολόγοι και συμφεροντολόγοι συνδικαλιστές παντός καιρού, τύπου Θύμιου.

Αξιοθρήνητοι τύποι ευκαιριακοί καιροσκόποι και ιδιοτελείς. Σε μια σοβαρή χώρα με αντίστοιχα σοβαρούς πολιτικούς θα της έλεγαν «το συμφέρον της χώρας μας κυρία μου είναι αυτό.

“Δεν μπορείτε να το υπηρετήσετε; Σπίτι σας! Ο επόμενος που θα μπορεί.»

Σε μια σοβαρή χώρα…

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Κώστα Συλιγάρδου στο new deal

Previous articleΗ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ
Next articleΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Ο Κώστας Γ. Συλιγάρδος είναι δημοσιογράφος, απόφοιτος σχολής (ΙΕΚ) Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ και Επικοινωνία της Αθήνας. Υπήρξε αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης. Εργάζεται στον χώρο των ΜΜΕ από το 1992 στην Αθήνα αλλά και στο Ηράκλειο. Στην Κρήτη έχει εργαστεί στο Κρήτη Tv (ως το 2000) και ως σήμερα στην τηλεόραση Creta ως παραγωγός ενημερωτικών εκπομπών και ως το 2009 ως Κεντρικός Παρουσιαστής του Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού. Η συμπλήρωση των 27 χρόνων ραδιοφωνικής παρουσίας, τον βρίσκει στο Ράδιο Κρήτη όπου επιμελείται και παρουσιάζει την καθημερινή Εκπομπή «Πυξίδα» (09:00-11:00). Έχει εργαστεί παράλληλα στον έντυπο τύπο σε εφημερίδες και περιοδικά για αρκετά χρόνια σε διάφορες θέσεις ευθύνης, κι έχει εκδώσει ο ίδιος κλαδικά και θεματικά περιοδικά αλλά και ξενόγλωσσες εφημερίδες. Σήμερα είναι επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας του Κρητικού ειδησεογραφικού site flashnews.gr στην Ανατολική Κρήτη. Συνεργάστηκε κατά διαστήματα ως υπεύθυνος αλλά και σύμβουλος σε εκδοτικές εργασίες καθώς και σε τμήματα επικοινωνίας ιδιωτικών φορέων. Έχει διδάξει δημοσιογραφία και ΜΜΕ σε παράρτημα Βρετανικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα. Το 2014 ήταν ο μόνος Έλληνας δημοσιογράφος που βραβεύτηκε σε διεθνές διαγωνισμό δημοσιογραφίας με το Ευρωπαϊκό βραβείο δημοσιογραφίας από τον όμιλο Γκριμάλντι στην Ρώμη της Ιταλίας, για το ντοκιμαντέρ του "Θαλάσσιοι δρόμοι".

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.