ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ…ΓΙΑ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ

Μοίρασε το

της ΚΕΛΛΥΣ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗ

Οι αγαπητοί κοινοτικοί εταίροι και σύμμαχοί μας Γερμανοί χτύπησαν πάλι… Μετά την «ευγενή» καλοσύνη τους να προβάλλουν ένα χαρακτηριστικό δείγμα του πολιτισμού μας, το οποίο εμφάνισαν μεταξύ άλλων και αρτιμελές προκειμένου να προβεί στην άσεμνη χειρονομία που όλοι γνωρίζουμε, τώρα μας ζητούν γη και ύδωρ.

Η πλέον φυσική κατάληξη των ανηλεών επιθέσεων που δεχόμαστε πολυμέτωπα, και εφόσον οι Γερμανοί φίλοι μας αποφάσισαν να απαλλαγούν από τις μάσκες τους μόλις συνειδητοποίησαν ότι αυτοί θα κληθούν λαϊκιστή «να πληρώσουν τη νύφη» για τη τυχόν επερχόμενη διολίσθηση του ευρώ, για την οποία μας θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνους-λες και οι υπόλοιπες χώρες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία τα πάνε μια χαρά οικονομικά (!)-είναι μια «πολύ συμφέρουσα» για την ελληνική πραγματικότητα πρόταση, την οποία εντελώς ανερυθρίαστα και θρασύτατα πέταξαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ποια είναι η μοναδική βαριά βιομηχανία την οποία διαθέτει η Ελλάδα; Ο τουρισμός (τουλάχιστον μέχρι σήμερα, διότι με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και τις τιμές που καλούνται να πληρώσουν οι επισκέπτες με δυσκολία θα επιλέξουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό για τις διακοπές τους φέτος). Δεύτερη και κρίσιμη ερώτηση: Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός στην Ελληνική Επικράτεια; Τα εκπάγλου καλλονής νησιά μας, φυσικά, ων ουκ έστι αριθμός! Τρίτη και βασική ερώτηση: Αφού αντιμετωπίζουμε αυτή τη ζοφερή οικονομική κατάσταση από την μέγγενη της οποίας δε μπορούμε με τίποτα να απεμπλακούμε γιατί να μην πουλήσουμε το επιπλέον «εθνικό προϊόν», το οποίο διαθέτουμε για να ξεχρεώσουμε και να μείνει και κάτι στο ταμείο για ώρα ανάγκης;

Πρώτοι επίδοξοι αγοραστές, όταν βγάλουμε τις ακατοίκητες βραχονησίδες μας στο σφυρί είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί, οι οποίοι δεν αρκούνται βεβαια στην ιδιοκτησία άπειρων εκτάσεων για παράδειγμα στην Κέρκυρα, στη Μονεμβασιά και στην Κρήτη, θέλουν πλέον την πίτα ολόκληρη και όχι ψίχουλα! Πολύ φοβούμαι πως μπορεί να μας προτείνουν και κάτι άλλο για να το αντιτάξουν στην «πλήρως αδικαιολόγητη άρνηση μας» να προβούμε στο ξεπούλημα μας. Να μας δανείσουν οι ίδιοι και ως εχέγγυα αποπληρωμής του «ευνοϊκού δανείου» που φιλάνθρωπα μας παραχωρούν να υποθηκεύσουμε ένα, δύο ή δέκα νησάκια για να έρχονται οι άνθρωποι με την ησυχία τους, βρε αδελφέ το καλοκαίρι και να λιάζονται!

Εξάλλου, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα τους είμαστε απατεώνες που θα πουλούσαμε ακόμα και τη μάνα μας για να εξακολουθήσουμε να επιδιδόμαστε στις παντός είδους λαμογιές μας !.

Από την πλευρά μας τους αντιτείνουμε τα εξής: φτάνει πια με τις επιθέσεις, τις παράλογες απαιτήσεις και προτάσεις στα πλαίσια του αστεϊσμού, την υποστήριξη κάθε επίδοξου κερδοσκόπου με μοναδικό στόχο την αφαίμαξή μας, τη δημοσίευση χυδαίων άρθρων ( το οποίο είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός) και τον στρουθοκαμηλισμό που διακρίνει τους Γερμανούς φίλους μας. Ας τολμήσουν να κοιτάξουν στα μάτια όλους εκείνους τους απογόνους των λαών που ισοπέδωσαν και αιματοκύλισαν δίχως να αποζημιώσουν (τουλάχιστον εμάς) και αν δε μπορούν να βοηθήσουν τουλάχιστον ας μη μας καταβαραθρώνουν. Μη ξεχνάτε όμως καλοί μου φίλοι ότι η καλύτερη άμυνα είναι πάντα η επίθεση…και αυτό τουλάχιστον το γνωρίζουν πολύ καλά…ιστορικά αποδεδειγμένο!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου