ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Μοίρασε το

του ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση κρίνεται το μέλλον της χώρας. Και οι συγκυρίες κάτω από τις οποίες διεξάγεται αυτή η μάχη είναι οι πλέον δυσμενείς για τη χώρα. Η παρακμή της κοινωνίας είναι αφόρητη και η ευθύνη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, τεράστια. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συγκρουστούμε με όλους όσοι αφαιρούν από τους Έλληνες το δικαίωμα σε μια κοινωνία ανθρωπιάς και ευνομίας.

Για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και την τραγική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει χρειάζεται μια νέα ηγεσία, που θα έχει το θάρρος, τη βούληση, την τόλμη να συγκρουστεί με αντιλήψεις και κατεστημένα, αυτά που δεν αφήνουν ακόμη και τα αυτονόητα να γίνουν πράξη σε αυτή τη χώρα. Μια ηγεσία που θα αγαπάει την ευθύνη και θα αναλαμβάνει την ευθύνη. Δεν θα την φοβάται, δεν θα την αρνείται. Μια κυβέρνηση, η οποία θα καταπιάνεται με τα προβλήματα και τα λύνει μαζί με τον Ελληνικό λαό.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με τα συμφέροντα που αφαιρούν από τους Έλληνες το δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες, όπως έκανε η Νέα Δημοκρατία κατά κόρον στα πέντε χρόνια διακυβέρνησης της. Εμείς θα βάλουμε τέλος στην εξουσία της αυθαιρεσίας. Το ΠΑΣΟΚ έρχεται να βάλει οριστικό τέλος, αμετάκλητο τέλος, στην εξουσία της αυθαιρεσίας, της ιδιοτέλειας, της ανομίας και της συγκάλυψης. Αυτή η εξουσία κατέστρεψε τον τόπο. Αυτή τελειώνει στις 4 του Οκτώβρη.

Εμείς ζητάμε από τον ελληνικό λαό, ψήφο εμπιστοσύνης και αυτοδυναμίας. Πιστεύουμε ότι οι Έλληνες πολίτες θέλουν ισχυρή και προοδευτική κυβέρνηση. Γιατί αυτό επιτάσσει το μέγεθος των προβλημάτων της χώρας. Όσο μεγαλύτερη η νίκη, τόσο πιο σταθερή η νέα κυβέρνηση. Για αυτό οι πολίτες θα εμπιστευθούν το ΠΑΣΟΚ. Θα προτιμήσουν και θα αποφασίσουν μία ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Γιατί γνωρίζουν ότι σε περίπτωση αυτοδυναμίας, το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει συναινέσεις και συνεργασίες με ευρύτερες προοδευτικές πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, αφού αυτό απαιτεί το μέγεθος των προβλημάτων της χώρας, αυτό απαιτούν οι φιλόδοξοι στόχοι που θέτουμε.

Οι πολίτες ξέρουν ότι η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα φέρει την αλλαγή! Θα δώσει η ίδια  το παράδειγμα της εγκράτειας, της καταπολέμησης της σπατάλης, του νοικοκυρέματος. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι κύριο χαρακτηριστικό της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ θα είναι  η αξιοκρατία, το ήθος, η γνώση, το κύρος, η αποτελεσματικότητα και φυσικά η δύναμη για μια νέα προοπτική και ανάπτυξη.

Για αυτό και στις 4 Οκτωβρίου η Ελλάδα θα αναδείξει με την ψήφο εμπιστοσύνης της το ΠΑΣΟΚ αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Για να χτίσουμε μια Ελλάδα δυνατή, που μπορεί να διεκδικήσει μια αξιοπρεπή θέση στον κόσμο, που επιτέλους θα είναι μια Ελλάδα που σέβεται, αναγνωρίζει και επενδύει στην αξία των ανθρώπων της, του πλούτου της, της κληρονομιάς της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου