Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ

Ο Κυριάκος Θεοδωρακάκος σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών.

Εργάζεται στο «Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων».

Ξεκίνησε την δημοσιογραφία το 1990.Διετέλεσε υπέυθυνος των εκδόσεων "Ελάτη", ενώ έχει εργασθεί ως επιμελητής εκδόσεων και εισηγητής-εκπαιδευτής σε Ινστιτούτα και Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ
παρελασε μονοσ με τη δασκαλα του

ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ

Μια νεαρή γυναίκα, δασκάλα σε μια επαρχιακή πόλη των 30 χιλ. περίπου κατοίκων, επέλεξε να παρελάσει δίπλα στους μαθητές της φορώντας ένα βραδινό φόρεμα, δηλαδή «τα καλά της».

Μόνο που το φόρεμα αυτό ήταν «μίνι».

Εξ’ αιτίας αυτού, φαντάζομαι, η φωτογραφία της δημοσιεύτηκε στα περισσότερα διαδικτυακά ΜΜΕ και έγινε «viral», σύμφωνα με την έκφραση του συρμού, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Θεό σας τώρα. Μια γυναίκα στο δρόμο με «μίνι» το 2017, είναι είδηση; Και αυτό είναι «το νόημα της επετείου»; Το μπανιστήρι;

ΠΑΡΈΛΑΣΕ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ! ΜΕ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ

Στο ακριτικό νησάκι των Αρκιών, παρέλασε μόνος του. Κρατούσε μια σημαία δυο φορές το μπόι του. Ο ένας και μοναδικός μαθητής του δημοτικού σχολείου, με την επίσης μοναδική δασκάλα του.

Ένας μαθητής που θέλει να μάθει γράμματα, έστω και μόνος χωρίς συμμαθητές, μια δασκάλα που πηγαίνει στην άκρη του κόσμου με πενιχρό μισθό για να τον διδάξει και μια πολιτεία που πληρώνει αυτή τη δασκάλα και τα έξοδα του σχολείου από το υστέρημα όλων μας, είναι είδηση.

Δεν έγινε όμως «viral».

Γιατί χάσαμε το μέτρο και την αιδώ.

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Κυριάκου Θεοδωρακάκου στο new deal