Στις «άθλιες καπιταλιστικές ΗΠΑ που τρώνε το βιος του κοσμάκη» ένας εργαζόμενος που αμείβεται με 30.000€ το χρόνο θα πληρώσει φορολογία περίπου 3.000€ γιατί η πολιτεία τον θεωρεί χαμηλόμισθο την ώρα που στην Ελλάδα του Τσίπρα θα πληρώσει 28.000€.

Ενας εργαζόμενος των 100.000€ το χρόνο μπορεί να μειώσει τη φορολογία του,αν αντι να αγοράσει αυτοκίνητο κάνει μίσθωση ένα καινούργιο όχημα 3000 κ.ε με μίσθωμα 500€ το μήνα, στο Τσιπραριστεραν αυτό ισοδυναμεί με ξαφνικό θάνατο και ισως φυλακή.

Η φορολογία στην περίπτωση αυτή θα ναι κοντά στα 20-25 χιλ ευρώ. Στην Χωρα μας 110.000€….

Α ξεχασα να σας πω οτι τα τέλη κυκλοφορίας στην κακή αυτή φιλελεύθερη οικονομία για ένα τέτοιο όχημα, είναι 80€/έτος(!!!) Και η βενζίνη έχει 50λεπτά το λίτρο. Τόσο κακοί οι Αμερικανοί για το λαό τους.

Θα μου πεις μα εμείς πτωχεύσαμε και γι αυτό τα παίρνουν όλα. Ναι ενώ πριν ήταν αλλιώς. Κομμουνισμό είχαμε και έχουμε απλά δεν το καταλάβαμε ποτέ. Δουλεύαμε πάντα για ένα μεγάλο κράτος.

Δείτε κι άλλες χώρες που πάνε μπροστά. Εμείς ακόμα πιστεύουμε Κουρουμπληδες και Σκουρλετο_Παππαδες. Ε ας τους πληρώνουμε κι όλας κι ας μην γκρινιάζουμε.

Α… χτες βράδυ με το που έκλεισαν τα μαγαζιά στο Manhattan συνεργεία απέκλεισαν μια από τις κεντρικές λεωφόρους για καθολική ασφαλτόστρωση.

Το πρωί πριν ανοίξουν τα καταστήματα και βγει ο κόσμος για βόλτα και δουλειές θα χει παραδοθεί στην κυκλοφορία. Τόσο χάλια για τον πολίτη… Αυτό είναι απλή λογική και ανταπόδοση του κράτους στον πολίτη.

Στην Ελλάδα φτιάχνανε και γω δε ξέρω πόσα χρόνια το Αθήνα Πάτρα και όταν ΣπιρτζοΤσιπρηδες έκοψαν κορδέλα τα μισά έργα ήταν ατελείωτα.

Χώρα για το «Ζήτω»

 

Previous articleΗ ΖΩΗ ΩΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ
Next articleΟ ΥΠΝΟΦΟΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ
Ο Κώστας Γ. Συλιγάρδος είναι δημοσιογράφος, απόφοιτος σχολής (ΙΕΚ) Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ και Επικοινωνία της Αθήνας. Υπήρξε αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης. Εργάζεται στον χώρο των ΜΜΕ από το 1992 στην Αθήνα αλλά και στο Ηράκλειο. Στην Κρήτη έχει εργαστεί στο Κρήτη Tv (ως το 2000) και ως σήμερα στην τηλεόραση Creta ως παραγωγός ενημερωτικών εκπομπών και ως το 2009 ως Κεντρικός Παρουσιαστής του Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού. Η συμπλήρωση των 27 χρόνων ραδιοφωνικής παρουσίας, τον βρίσκει στο Ράδιο Κρήτη όπου επιμελείται και παρουσιάζει την καθημερινή Εκπομπή «Πυξίδα» (09:00-11:00). Έχει εργαστεί παράλληλα στον έντυπο τύπο σε εφημερίδες και περιοδικά για αρκετά χρόνια σε διάφορες θέσεις ευθύνης, κι έχει εκδώσει ο ίδιος κλαδικά και θεματικά περιοδικά αλλά και ξενόγλωσσες εφημερίδες. Σήμερα είναι επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας του Κρητικού ειδησεογραφικού site flashnews.gr στην Ανατολική Κρήτη. Συνεργάστηκε κατά διαστήματα ως υπεύθυνος αλλά και σύμβουλος σε εκδοτικές εργασίες καθώς και σε τμήματα επικοινωνίας ιδιωτικών φορέων. Έχει διδάξει δημοσιογραφία και ΜΜΕ σε παράρτημα Βρετανικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα. Το 2014 ήταν ο μόνος Έλληνας δημοσιογράφος που βραβεύτηκε σε διεθνές διαγωνισμό δημοσιογραφίας με το Ευρωπαϊκό βραβείο δημοσιογραφίας από τον όμιλο Γκριμάλντι στην Ρώμη της Ιταλίας, για το ντοκιμαντέρ του "Θαλάσσιοι δρόμοι".

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.