ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Τα διογκούμενα /επιδεινούμενα προβλήματα που ανακύπτουν ανάμεσα σε αλλοδαπούς/ ξενόφερτους και τις τοπικές κοινωνίες, παίρνουν ανεξέλεγκτες , επικίνδυνες διαστάσεις.

Αδυνατούν να τα αντιμετωπίσουν (μόνοι τους) οι τοπικοί φορείς και οι κάτοικοι των περιοχών όπου “φιλοξενούνται” οι ξένοι.

Το βάρος πέφτει στην κεντρική εξουσία η οποία οφείλει να λάβει θέση πριν να έχουμε τραγικές εξελίξεις με νεκρούς εκατέρωθεν. Αν δεν γίνεται διαφορετικά θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο στρατός.

Ο στρουθοκαμηλισμός και η κομματικοποίηση της δικαιολογημένης αγανάκτησης των γηγενών, χειροτερεύει τα πράγματα.

Είναι λάθος – και αηδιαστική κομματική εκμετάλλευση – η προσπάθεια να θεωρηθεί ως υποκινούμενη από Ρατσιστές, Ακροδεξιούς, ξενοφοβικούς κύκλους ή αντίπαλους κομματικούς σχηματισμούς, η αγανάκτηση / ξεσηκωμός των κατοίκων. Είναι εκνευριστικό να εμφανίζονται διάφορα: (Άνθρωπο) δοχεία πάσης ρυπαρότητας – κομματικής ή μιντιακής προέλευσης για να …..νουθετήσουν ή να ψέξουν τους ταλαίπωρους κατοίκους για …. ρατσιστική ξενοφοβία.

Θα πρέπει να καταρτιστούν συγκεκριμένα προγράμματα για ανθρώπινη διαμονή των αλλοδαπών.

Παράλληλα όμως – και κατά απόλυτη προτεραιότητα – να περιφρουρηθεί / διασφαλιστεί η γαλήνη, ασφάλεια, προστασία της τιμής, της περιουσίας και της ζωής των δικών μας (που βέβαια δεν ευθύνονται για το δράμα και τον ξεριζωμό εκείνων!).

Αλήθεια έχουν διανοηθεί οι καθ’ ύλην αρμόδιοι πως αύριο (με το άγριο κλίμα που δημιουργείται ήδη) θα συνυπάρξουν / αφομοιωθούν όσοι θα παραμείνουν οριστικά στη χώρα μας;

Δυστυχώς ναρκοθετείται η ελληνική κοινωνία ύπουλα /μουλωχτά/ ανθελληνικά, με πολλή … ευαισθησία και άκρατο αντιρατσισμό!

Αλλά και ανανδρία από μέρους των κρατούντων οι οποίοι αφ’ ενός έχουν φροντίσει για την αυτοπροστασία τους – καλώς φυλασσόμενοι – και αφ’ ετέρου δεν έχουν το σθένος να εγκαταστήσουν στις περιοχές όπου οι ίδιοι διαμένουν, ξένους.

Ούτε φυσικά διανοήθηκαν να φιλοξενήσουν μερικές οικογένειες στα σπίτια τους!……

Μόνον μια φορά στο παρελθόν μια κα Υπουργός τόλμησε να προτείνει να φιλοξενηθούν – ιδίως αυτοί οι οποίοι έπαθαν ηλίαση, επειδή……λιάζονταν με τις ώρες στην Ομόνοια – στους διαδρόμους και τα γραφεία του Υπουργείου της.

Έπεσαν να την φάνε τη γυναίκα. Τις σύρανε τα …άσουρτα. Την υποχρέωσαν να αναδιπλωθεί , και να μην πραγματοποιήσει το όνειρο φιλοξενίας της. Κρίμα!

Οι διάδοχοί της (πήραν το μάθημα) και τους πήγαν σε διάφορες άλλες εγκαταστάσεις /διαμονές: Στεγασμένες ή Υπαίθριες.

Πιο πρακτικοί άνθρωποι, αφού ο ζείδωρος Ήλιος μας λάμπει ανά την ελληνική επικράτεια για όλους.

ΥΓ Το τι πρόκειται να γίνει θα το μάθουμε εν καιρώ. Εξάλλου : “Τα δύσκολα πέρασαν. Έρχονται τα χειρότερα” “Δρυός πεσούσης πας ξενόφερτος ξυλεύεται, ενώ η ημετέρα “Μαριωρή” αναίτια … ακκίζεται. Πως κομματικοποιεί τα πάντα ναρκισσεύεται. Ενώ ένας ολόκληρος λαός αποβλακώνεται, ευνουχίζεται, χάνεται”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου