Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Ο Θανάσης Παπαμιχαήλ, σπούδασε Νομικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια επικοινωνίας στην Αγγλία. Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Ananas Α.Ε. από το 1987. Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας για τέσσερις συνεχόμενες θητείες. Έχει εργαστεί για τις προεκλογικές εκστρατείες πολιτικών προσώπων και συνδυασμών, καθώς και ως σύμβουλος επικοινωνίας για πολλούς πολιτικούς και οργανισμούς, με πιο πρόσφατη απ’ όλες τις τακτικές συνεργασίες του, εκείνη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας.Από το 1997, διευθύνει και συντονίζει το επιτελείο επιστημονικών συνεργατών της Think Politics, αναλαμβάνοντας πλήθος υποψηφίων και σημειώνοντας εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας. Είναι συγγραφέας των εξειδικευμένων πρακτικών οδηγών Πολιτικής Επικοινωνίας «Πώς να κάνετε σωστή Προεκλογική Εκστρατεία» (1998) και «Πώς να κερδίσετε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» (2006). Αρθρογραφεί σε τοπικής και εθνική κυκλοφορίας εφημερίδες, καθώς και σε εξειδικευμένα επαγγελματικά έντυπα στο χώρο της Επικοινωνίας.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ
εκλεγειν στερνογραφο

ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΣΤΕΡΝΟΓΡΑΦΟ

Πιστοποιητικό ψυχιάτρου θα ήταν απαραίτητο να κατατίθεται πριν ασκηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν αλλά και του εκλέγεσθαι από όλους – ψηφοφόρους και πολιτικό προσωπικό όλων των βαθμίδων εξουσίας.

Με αυτό τον τρόπο θα αποφεύγαμε κάθε είδους αυταπάτες, φούμαρα, δουλέματα και ψευδαισθήσεις από τους εκάστοτε σωτήρες του έθνους!

Καθημερινές ανεύθυνες αρλουμπολογίες, μεγαλοστομίες και αγωνιώδεις προσπάθειες διατήρησης της πολυπόθητης «καρέκλας»!

Και όλα αυτά ως υπόμνηση του πως και πόσο έχουμε μπλέξει με τους πολιτικούς μας αλλά και με ποια κριτήρια ο «σοφός» λαός μας τους επιλέγει!Η συμβουλή είναι απλή.

RE-THINK POLITICS for better world!!!

Το σκίτσο είναι του Θοδωρή Μακρή