Πληθαίνουν οι θλιβεροί τα(γ)γοί ευρωπαίοι εταίροι ΕΥΡΩΤΑΓΑΡΑΔΕΣ/ ΕΥΡΟΝΤΟΡΒΑΔΕΣ. (Σ.Σ Δεν υπονοώ τους δικούς μας σακιδιοφόρους /ταγαράδες υπουργούς. Αυτοί δημιουργούν αισθητικό ζήτημα- πέραν της αμφιλεγόμενης διαπραγματευτικής τους ικανότητας). Ιλαροτραγική η παρουσία (όταν είχε επισκεφτεί τα Σκόπια) του νέου Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου. Άσχετος, ανιστόρητος, απαίδευτος και ιδιοτελής, Ευρωαξιωματούχος.

Οι παμπόνηροι Σκοπιανοί του επιφύλαξαν θερμότατη υποδοχή, του πέρασαν – όπως αρμόζει -καπίστρι και τον ξενάγησαν σε όλα τα ιστορικά αξιοθέατα τους.

Εκείνος – έχοντας είτε πλήρη άγνοια της Ιστορίας, ή εξυπηρετώντας ευτελείς σκοπιμότητες- θαύμαζε και, ενίοτε, ογκάνιζε από χαρά, επειδή τον αξίωσε ο Μεγαλοδύναμος να επισκεφτεί το γειτονικό μας …. λίκνο του πολιτισμού. Την «γενέτειρα» του Μ. Αλεξάνδρου και του Φιλίππου.

Ήταν τόσο μεγάλη η συγκίνηση, τέτοιος ο ξεκαπίστρωτος ενθουσιασμός του που άρχισε να λακτίζει αδιάκριτα. Βέβαια σε αυτό ευθύνονται και οι οικοδεσπότες οι οποίοι λησμόνησαν να γράψουν (σε κάποιο «άγαλμα» ή «Μνημείο») το πασίγνωστο ΑρχαιοΣκοπιανό ρητό «Σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν». Τα λακτίσματα και τα ογκανίσματα του ζωντανού ενόχλησαν όχι μόνον τους Έλληνες αλλά και τους Ιρανούς επειδή τους ενέπλεξε – ανιστόρητα – σε πολέμους Περσών και Μ. Αλεξάνδρου (;).

Λυπηρός ο (αυτο) εξευτελισμός αυτού του ζωντόβολου. Τώρα -μετά την κατακραυγή – ανασκεύασε – (ξεδιάντροπα) τα όσα είπε και μας διαβεβαιώνει πως …. γνωρίζει Ιστορία (;).

Απόδειξη οι … νέες δηλώσεις του ότι «ο Μ. Αλέξανδρος ήταν Έλληνας!…. (Σ.Σ Δεν αποκαλείται, μελλοντικά να μας πληροφορήσει ότι ήταν Ιταλός στρατηλάτης ο οποίος ζήτησε να αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα μετά από πίεση του Σκοπιανού Πρέσβη στη Ρώμη (!…).

Αναρωτιέμαι :

α. Με ποιά κριτήρια αξιολόγησης επιλέγονται , σε ηγετικά πόστα της Ε.Ε, τέτοια ζωντανά /ζωντόβολα, τα οποία περιφέρονται αδέσποτα ογκανίζοντας, λακτίζοντας, κοπρίζοντας και αδιαφορώντας παχυδερμικά για την ζημιά που προξενούν; Ενθαρρύνοντας τους αχαρακτήριστους γείτονες (με το να τους κουβαλάνε νερό στον άθλιο μύλο της κατάπτυστης προπαγάνδας τους) τι άραγε νομίζουν ότι προσφέρουν ; και σε ποιούς;

β. Πως αντέδρασε (το ορθό: Γιατί δεν αντέδρασε ) η Ε.Ε και δη οι επικυρίαρχοι, τα αφεντικά; Ούτε αυτοί δεν έχουν επίγνωση των ενεργειών και συνεπειών; (Σ.Σ Δεν θα αναφερθώ φυσικά στις υποχρεώσεις τους απέναντι μας, ως εταίρων, φίλων, καθότι έχουν …. θεωρητική πλέον αξία). Εκτός και αν, ο περί ου ο λόγος, λειτουργούσε …ως φερέφωνο του άπληστου και ανήθικου ιερατείου των ΛΥΚΟΦΙΛΩΝ των Βρυξελλών.

ΥΓ Εμείς, (Δεν με εξαιρώ) οι πάλαι ποτέ Ευρωπαϊστές, συνεχίσαμε ως Ευρωσκεπτικιστές, ΕΥΡΩΑΠΟΡΟΥΝΤΕΣ, …. ΕΥΡΟΑΠΟΡΟΙ /ζήτουλες για να καταλήξουμε Ευρωαρνητές. Πλήρως απογοητευμένοι ! Χωρίς να παραθεωρώ τις μεγάλες δικές μας ευθύνες, δεν βλέπω πλέον κανένα μέλλον σε μια (πολλά υποσχόμενη κάποτε) ένωση … αντικρουόμενων συμφερόντων, υποκρισίας, ανηθικότητας, αδικίας και ιδιοτέλειας!…

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.