Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ

Ο Δημήτρης Στρατούλης είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β' Αθήνας. Γεννήθηκε το 1958 στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Αθήνας, διδάκτορας εργασιακών σχέσεων στο Γενικό Τμήμα Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται στην Υποδιεύθυνση Εργατικών Θεμάτων (Εργατική Νομοθεσία) του ΟΤΕ.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ,εκπρόσωπος των εργαζομένων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Αντιπροσωπευτικής Συνέλευσης Κοινωνικού Ελέγχου του ΟΤΕ, καθώς επίσης μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, Γραμματέας Κοινωνικής Πολιτικής της.
Συγγραφέας, του βιβλίου «Οι εργασιακές σχέσεις στη δίνη του νεοφιλελεύθερου τυφώνα» (Ελληνικά Γράμματα, 2005), επίσης μαζί με άλλους του βιβλίου «Ανεργία και απασχόληση στην Ελλάδα» (Σύγχρονη Εποχή, 1991) καθώς και πλήθους επιστημονικών, πολιτικών και συνδικαλιστικών άρθρων σε εφημερίδες και περιοδικά για ζητήματα των εργασιακών σχέσεων, της απασχόλησης, των κοινωνικών πολιτικών και της κοινωνικής ασφάλισης.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ

Latest posts by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ (see all)

Επικοινωνηστε με τον αρθρογραφο