ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Μοίρασε το

Όλες οι προβλέψεις και τα στατιστικά, δίνουν στον Ολυμπιακό τον τίτλο του φαβορί για τον κύπελλο Ελλάδος, μιας και οι δύο βασικότεροι αντίπαλοι του, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, είναι εμφανώς αποδυναμωμένοι.
Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυναμικά στο πρωτάθλημα, είναι αήττητοι και μάλιστα δεν έχουν χάσει ούτε ένα βαθμό σε 7 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο Champions League έχουν 2 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, όμως η απόδοσή τους ήταν αρκετά καλή, ειδικά στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο Έμιρειτς. Οι Πειραιώτες δείχνουν πολύ δεμένοι και υπό την καθοδήγηση του Ζαρντέμ, θα βελτιώνουν συνεχώς την εικόνα τους.
 Όσον αφορά τη διοργάνωση του κυπέλλου τώρα, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παίξουν πολύ συγκροτημένα στον 1ο αγώνα για να βγάλουν από πάνω τους το άγχος της συμμετοχής. Αλλά κανένας αγώνας δε θα είναι εύκολος για τον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή που κάθε ομάδα θα θέλει να τους στείλει εκτός διοργάνωσης.
Το μέχρι στιγμής αδύναμο σημείο του Θρύλου, είναι η άμυνά του. Μπορεί να έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ αλλά ο αντίπαλος πατά σχετικά εύκολα περιοχή. Ο Ζαρντέμ πρέπει να δέσει την άμυνα με το κέντρο, καθώς είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι στο παιχνίδι της ομάδας στο κύπελλο, αφού θα έχει ως πρωταρχικό στόχο να μη δεχθεί πολλά γκολ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Συμπερασματικά λοιπόν, οι παίχτες της bwin, μπορούν να βασιστούν στον Ολυμπιακό, που είναι το φαβορί για την κατάκτηση, και όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρει…  Τώρα πλέον είναι δυνατό να βάλουν και stoixhma live κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου