Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Άρθρα από ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ


ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Η «ΑΝΟΙΞΗ» ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Η «ΑΝΟΙΞΗ» ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ

Ο Χρήστος Αηδόνης σημειώνει πως η Ευρώπη, αντιμέτωπη με μια νέα πρόκληση, οφείλει να προσδιορίσει ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, που θα σέβεται τα δικαιώματα των εργαζομένων και θα σνατρέπει τις συνθήκες του εργασιακού μεσαίωνα, που έχουν επιβληθεί στο όνομα της «νέας θεότητας» της ανταγωνιστικότητας.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ …ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΦΟΝΤΟ

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ …ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΦΟΝΤΟ

Ο Χρήστος Αηδώνης καταγράφει την κρίσιμη καμπή της ελληνικής οικονομίας, τις ανάγκες της για στήριξη, ενώ επισημαίνει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΣΑΡΚΟΖΙ ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

ΣΑΡΚΟΖΙ ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Ο Χρήστος Αηδόνης συγκρίνει την διαδικτυακή ανάδειξη του Ν. Σαρκοζί την ηγεσία του γαλλικού συντηρητικού κόμματος και αναζητεί τις συγκρίσεις κα τις αναλογίες με την πρόταση Φορτσάκη για συμμετοχή των φοιτητών και μέσω της χρήσης τεχνολογίας.

ΑΝ…….!!

ΑΝ…….!!

Πρόσφατα παρακολούθησα μια εξαιρετική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Το σενάριο εκπληκτικό και το συμπέρασμα συγκλονιστικό. Μια απόφαση προσδιόρισε και χάραξε την ζωή του πρωταγωνιστή, μέσα από την οποία αναδεικνύεται το μέγεθος των ..