Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Άρθρα από ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


ΟΧΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΗ

ΟΧΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΗ

Ο Νάσος Αθανασίου σημειώνει ότι στην παρούσα φάση της κρίσης, η οποία συνδέεται με μια επιχείρηση οχλοποίησης του λαού, ο Αλέξης Τσίπρας έχει χρέος να μην παρακολουθήσει τον Κυριάκο στα λασπόνερα του προγονικού πάθους του για εξουσία.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΛΗΜΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΛΗΜΑ

Ο Νάσος Αθανασίου επισημαίνει ότι στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν διεξαχθούν, και οπωσδήποτε από ’δώ και πέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί απ’ το αν θα μπορέσει να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, απ’ το αν δηλαδή θα κατορθώσει να κινήσει την αγορά.

«ΜΟΝΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ»

«ΜΟΝΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ»

Ο Νάσος Αθανασίου αναφερόμενος στα σενάρια περί ενδεχόμενου κυβέρνησης εθνικής ενότητας πως μια συμφωνία για απλή αναλογική ενθαρρύνει τις συναινέσεις και συνεργασίες γύρω από συγκεκριμένους πολιτικούς στόχους.

Ο ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ

Ο ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ

Ο Νάσος Αθανασίου σημειώνει πως είναι φανερό πως όταν πολιορκείται η πολιτεία σου, δεν συζητάς για τα μαραμένα λουλούδια στην κεντρική πλατεία της, παρά μονάχα πώς θα τα βγάλεις πέρα χωρίς να ταπεινωθείς περισσότερο και χωρίς να να φας ποντίκια, γάτες ή και τους αδελφούς σου.

ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ

ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ

Ο Νάσος Αθανασίου σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρότι κατακρίνει το «λαϊκισμό» ποδεικνύεται τώρα ο χειρότερος λαϊκιστής. Απωθεί τους πρόσφυγες, κολακεύει τους αγρότες και τελικά αξιοποιεί προπαγανδιστικά το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός υποφέρει.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΕΝΤΙΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΕΝΤΙΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»;

Ο Νάσος Αθανασίου σημειώνει πως έντιμη συμφωνία είναι αυτή που ανοίγει το μέγα θέμα της αλλαγής στην Ευρώπη. Το ανοίγει, δεν το λύνει, διότι η έντιμη συμφωνία δεν είναι συμφωνία μάγων. Είναι αυτή που δίνει το πρώτο πλήγμα στο δόγμα της λιτότητας και την Ιερά Εξέταση που το συνοδεύει.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ …ΚΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ …ΚΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ

Ο Νάσος Αθανασίου σημειώνει πως η Αθήνα δέχθηκε ήδη την αυξημένη επιτήρηση μετά το “τέλος” των μνημονίων, τα οποία θα εξακολουθήσουν με άλλη, ύπουλη πλέον, μορφή. Πώς θα εξακολουθήσουν; Με το Greek Pact. Tι είναι τούτο;

ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΝ ΒΟΜΒΕΣ…

ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΝ ΒΟΜΒΕΣ…

Αν τα βιβλία ήταν βόμβες, το οχυρό Μέρκελ θα είχε κονιορτοποιηθεί,σημειώνει Νάσος Αθανασίου και αναφέρει «Μα είναι βόμβες τα βιβλία; Είναι, φίλε μου, και μάλιστα τρομακτικής εκρηκτικής ισχύος. Σε ξεγελούν, όμως, διότι συνήθως είναι βόμβες βραδυφλεγείς. Τα βιβλία αργούν να εκραγούν».