Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΒΙΩΣΗ

ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Επιβίωση! Αυτό το συναίσθημα θα καθορίσει την συμπεριφορά των πολιτών μπροστά στην κάλπη. Γι αυτό και η πολυδιάσπαση από την αυτοδυναμία απέχουν  ελάχιστα. Η βεβαιότητα για την συγκρότηση μιας συγκυβέρνησης..

ΑΝΩ ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ …ΨΗΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

ΑΝΩ ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ …ΨΗΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

Η ένταξη των Σκοπίων  στο ΝΑΤΟ με προσωρινή σύνθετη ονομασία, είναι το νέο σχέδιο που επεξεργάζεται ο Γκρουέφσκι αλλά και οι σύμμαχοι μας (αμερικανοί, βρετανοί, τούρκοι κα) ενόψει τη Συνόδου..

Ο «ΠΑΙΚΤΗΣ» ΤΟΥ …ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο «ΠΑΙΚΤΗΣ» ΤΟΥ …ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η απολογία του χρεοκοπημένου πλέον εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου, είναι ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα. Όχι γιατί περιγράφει την χρεοκοπία. Αλλά γιατί μας περιγράφει και πάλι ότι…δεν κατάλαβε. Έπαιξε κι έχασε, αυτό είναι..

Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στον τόπο που γεννήθηκε ο Ευκλείδης η αριθμητική ηττήθηκε. Η πολιτική μπουρδολογία σκέπασε κάθε γνώση, κάθε απλή πράξη πρόσθεσης ή αφαίρεσης. Τα greek statistics έγιναν περίγελος και ύβρις, συνώνυμο του..

ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ

ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ

Η Αθήνα έχει απεμπολήσει τα 12 μίλια, υποστηρίζει ένας φίλος από τα παλιά, ο Τούρκος διπλωμάτης, πρώην πρέσβης, Ντενίζ Μπολούκμπασι, προκαλώντας νέους πονοκεφάλους στην κυβέρνηση. Ο ισχυρισμός του κ. Μπολούκμπασι..