Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΕΡΓΕI

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΕΡΓΕI

Έπειτα από 13 εβδομάδες απεργιακών κινητοποιήσεων των διοικητικών υπαλλήλων των 2 μεγαλύτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, ο υπουργός της Παιδείας αποφάσισε να αρχίσει έναν εσφαλμένο διάλογο για κάτι που έχει..

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ

Από τον «μικρό» Νικόλα της Χρυσής Αυγής μαζί με τα άλλα πρωτοπαλίκαρα του υποκόσμου που έγνεφαν ναζιστικά καθώς σάπιζαν στο ξύλο για ιδεολογικούς και όχι μόνο λόγους μετανάστες, εργαζόμενους και..

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Είναι γνωστό σε όλους ότι πρώτη επιθυμία κάθε κυβέρνησης αυτού του τόπου είναι να αναμορφώσει την εκπαίδευση. Δυστυχώς κανένα νομοσχέδιο καμίας κυβέρνησης τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχει καταφέρει να..

ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΛΑΟΣ ΠΕΝΕΤΑΙ

Φέτος, όπως και πέρσι, το πνεύμα των Χριστουγέννων συνέπεσε με τον άθλιο θάνατο χιλιάδων νοικοκυριών. Την ώρα που η Παρθένος Μαρία ετοιμάζεται για χιλιοστή δεύτερη δωδέκατη φορά να γεννήσει το..

ΕΚΛΟΓΗ Ή ΑΝΟΧΗ

ΕΚΛΟΓΗ Ή ΑΝΟΧΗ

Ούτε μία  εβδομάδα  πριν τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, ενός εναπομείναντος δημοκρατικού στοιχείου το οποίο κείτεται στη λάσπη του ολοκληρωτισμού και του καλυπτόμενου φασισμού, με ιδεολογική βάση έναν κακό οικονομικό..

«ΠΕΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ»

«ΠΕΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ»

Άλλο ένα θύμα θρηνεί ο ελληνικός λαός από τα πυρά της πιο απάνθρωπης, ανελέητης τρομοκρατικής και ολιγαρχικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ μετά τη δικτατορία. Ο άνθρωπος αυτός, γραμματέας του συνδικάτου των οικοδόμων στην περιοχή..