Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Monthly Archives: Δεκεμβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Το αίτημα «εθνική συνεννόηση» ΜΕ το ΣΥΡΙΖΑ, ισοδυναμεί με υποταγή της Αντιπολίτευσης στο ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι μιλούν για εθνική συνεννόηση με το ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας είναι οργισμένη μαζί του, ουσιαστικά πριμοδοτούν νέα ακραία εξω-συστημικά μορφώματα.

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΆ

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΆ

Στην Αγορά οι κίνδυνοι πρέπει να γίνουν ενικοί και μονοδιάστατοι. Πρέπει ταυτόχρονα να εξατομικευτούν και να ομογενοποιηθούν.Ιδού το μέγα παράδοξο. Ο κίνδυνος γίνεται ατομική επιλογή και ταυτόχρονα συλλογική μηχανή παραγωγής φόβου, του καλύτερου εμπορεύματος.

ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Μία ιδιαίτερη αντίληψη τι είναι δικαιοσύνη και δίκαιο διαθέτει και προσπαθεί να πραγματώσει ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του. Στην προσπάθεια αυτή επιτίθεται τακτικά κατά της δικαστικής εξουσίας.

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ

Ανέφερα μόνο λίγα από τα πολλαπλά ψέματα με τα οποία κανοναρχεί την κοινωνία και ασκεί τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Και μέσα στα οποία θα πνιγεί ο ίδιος. Γιατί μπορεί κανείς να κοροϊδεύει λίγους για πολύ, ή πολλούς για λίγο. Αλλά όλους για πάντα ΔΕΝ μπορεί.

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ…

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ…

Το βασικό δόγμα που επικρατεί στη Ρουμανία είναι ότι εφόσον ο επιχειρηματίας δεν σέβεται τη χαμηλή φορολογία και κλέβει το κράτος, τότε πρέπει να υποστεί σκληρές κυρώσεις για να συνετιστεί ο ίδιος αλλά και οι άλλοι

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

Μη ντρέπεσαι και μη χαμηλώνεις τα μάτια. Όλων μας οι καμβάδες κάπως έτσι είναι. Και να σού πω και κάτι τελευταίο; Το μπαούλο σου είναι άδειο. Τίποτα δεν υπάρχει εκεί μέσα. Φυλακισμένο κι ανήμπορο. Οι εμπειρίες, οι αναμνήσεις και τα συναισθήματά σου είναι έξω από αυτό.

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ

Η οικονομική κρίση είναι παγκόσμια και δεν έχει τελειώσει. Οι ηγεσίες είναι αδύναμες και δε μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές προκλήσεις που έχουν μπροστά τους. Η Ευρώπη έχει μπροστά της ανηφόρα μεγάλη και οφείλει να δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα.

Η ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ ΤΡΑΜΠ

Η ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ ΤΡΑΜΠ

Η μονομέρεια δεν βοηθά τις ΗΠΑ ούτε τον Τραμπ ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κρατών. Άλλωστε το επιχείρημα του ότι οι οργανισμοί αυτοί σπαταλούσαν χρήματα δεν στέκει. Τα bugdets τους είναι ασήμαντα μπροστά σε αυτά που η Αμερική ξοδεύει για πολέμους.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υποθέτω πως μάλλον θα ξεπεράσουν τα όρια της θεατρικής επιθεώρησης, καθώς και εκείνα της πλήρους αυτογελοιοποίησης. Αν συνεχίσει όπως πορεύεται και σχεδιάζει, θα αιματοκυλήσει τον λαό του, αλλά και όμορους λαούς.