Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Monthly Archives: Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

Ο Τάσος Παπαδόπουλος σημειώνει ότι κοινοβουλευτικά και δημοκρατικά, βαδίζουμε σταθερά στο δρόμο της βαλκανικής οδού, που μας περιθωριοποιεί από τα ευρωπαϊκά πρότυπα, στα οποία υποτίθεται ότι ενταχθήκαμε από το 1981.

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

Ο Στράτης Στρατήγης σημειώνει ότι ο Πάνος Σκουρλέτης δεν έχει ακόμη καταλάβει ότι μαρξιστική ταξική πάλη μεταξύ «μπουρζουαζίας» και «προλεταρίων» δεν υπάρχει σε χώρα όπου ακόμη και οι αγρότες, λόγω της διανομής της εκκλησιαστικής περιουσίας σε ακτήμονες απέκτησαν και γη και δικά τους μέσα παραγωγής.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο Γιώργος Παπασίμος σημειώνει ότι η Χούντα γιγάντωσε τον «παρασιτισμό» και την διαφθορά σε όλα τα επίπεδα, τόσο στην οικονομία, όσο και στους θεσμούς και υπονόμευσε βαθύτατα την έννοια της Πατρίδας, μέσω των γελοίων εθνικιστικών φληναφημάτων.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ

Ο Κώστας Δημ. Χρονόπουλος σημειώνει ότι ο Ταγίπ Ερντογάν πήρε τις υπέρ εξουσίες που του έδωσαν. Εμφανίζεται ανακόλουθος και ανιστόρητος. Ενώ …ναζιστοφέρνει ακολουθώντας έναν ακραίο εθνικισμό – στα αχνάρια του Χίτλερ – κατηγορεί Ευρωπαίους και Γερμανούς ως ….Ναζιστές(;).

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑΣ

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑΣ

Ο Αθανάσιος Παπανδρόπουλος σημειώνει ότι εκτός Ελλάδος ο κόσμος αλλάζει με απίστευτη ταχύτητα, με αποτέλεσμα η εποχή μας να χαρακτηρίζεται ως αυτή των ανατροπών, φαινόμενο που προκαλεί αστάθειες και αβεβαιότητες.

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Ο Αρίστος Δοξιάδης σημειώνει ότι την απουσία από το δημόσιο διάλογο του ερωτήματος κατά πόσο τα ρομπότ στο μέλλον θα εκτοπίσουν τον άνθρωπο από την εργασία. Μία αφανής ζημιά της κρίσης στην Ελλάδα είναι ότι εμείς το αγνοούμε, καθώς είμαστε απασχολημένοι με την λιτότητα και την ανταγωνιστικότητα.

Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Ο Ηλίας Καραβόλιας σημειώνει ότι δια της απουσίας του φυσικά, το μαγικό χρήμα απαξιώνει πλούτο και περιουσίες, συνεπές με αυτή την »δημιουργική κατaστροφή» του Κεφαλαίου λόγω των εμπορικών κύκλων και των κύκλων μεγέθυνσης της Οικονομίας

Η ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ SURVIVOR ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

Η ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ SURVIVOR ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

Ο Λουκάς Γεωργιάδης σημειώνει ότι η εξέλιξη των πραγμάτων κατά τους τελευταίους 25-26 μήνες συνέβαλε στην αποκάλυψη του ψεύδους και του λαϊκισμού τόσο της αριστεράς όσο και της τυχοδιωκτικής και παλαβής δεξιάς. Όμως, στην Ελλάδα της παλαβωμάρας, ποτέ μη λες ποτέ!

Η ΝΕΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η ΝΕΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ο Γιάννης Μήτσιος προβλέπει ότι μετά τις γαλλικές εκλογές, η Γαλλία θα βγει τραυματισμένη, με κίνδυνο πολιτικής αστάθειας και πόλωσης στο εσωτερικό, την ώρα που βιώνει υψηλή ανεργία, ασθενική ανάπτυξη, οικονομική στασιμότητα και σταδιακή αύξηση του δημοσίου χρέους.

ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Ο Ηλίας Καραβόλιας υπογραμμίζει ότι το τραπεζικό σύστημα είναι το αναγκαίο δίκτυο οξυγόνωσης της οικονομίας. Κανείς δεν θέλει να εγγράφονται ζημίες και να υπάρχουν καταρρεύσεις. Θα το πληρώσει η κοινωνία. Άλλωστε, αρκετά ματώσαμε.