Το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Αντζελες ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα θα απαγγελθούν κατηγορίες στον Κόνραντ Μάρεϊ, τον τελευταίο γιατρό του Μάικλ Τζάκσον, που πέθανε στις 25 Ιουνίου του προηγούμενου έτους, για το θάνατο του ποπ σταρ.

Σε μία ανακοίνωση, το γραφείο του εισαγγελέα προσθέτει πως η κατηγορία θα κοινοποιηθεί στο γιατρό τη Δευτέρα και πως θα ακολουθήσει μία συνεδρίαση του δικαστηρίου.

Το ανακοινωθέν δεν διευκρινίζει το περιεχόμενο του κατηγορητηρίου, ωστόσο αστυνομικές πηγές δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο, υπό τον όρο της ανωνυμίας, ότι ο Κόνραντ Μάρεϊ θα κατηγορηθεί για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας».

Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε στις 25 Ιουνίου σε ηλικία 50 ετών στο Λος Άντζελες, έπειτα από υπερβολική δόση φαρμάκων και μία δηλητηρίαση με το αναισθητικό προποφόλ.

Ο γιατρός Μάρεϊ παραδέχθηκε ότι είχε χορηγήσει στον Μάικλ Τζάκσον, λίγες ώρες πριν από το θάνατό του, το προποφόλ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό έγινε έπειτα από επίμονο αίτημα του «βασιλιά της ποπ», ο οποίος το χρησιμοποιούσε ως υπνωτικό.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.