Βίντεο με έναν άγνωστο νεαρό εν ονόματι Jordan Crawford να καρφώνει θρασύτατα «στα μούτρα» του βασιλιά LeBron James διέρευσε εδώ και κάποιες μέρες στο διαδίκτυο.

Είχε γίνει γνωστό ότι κάποιος μικρός είχε κάνει το κατόρθωμα αλλά ουδείς είχε την δυνατότητα να το δει καθώς η εταιρία που σπονσοράρει τον «βασιλιά» είχε φροντίσει να αφαιρέσει το βίντεο από τους ανθρώπους του συνεργείου που έκανε την μαγνητοσκόπηση, για να μην «χαλάσει» την εικόνα του πελάτη της. Όμως δεν είχε υπολογίσει τους πολλούς μπασκετόφιλους που με τα κινητά τους μαγνητοσκόπησαν μαζί με άλλες φάσεις και αυτή. Ένας εξ αυτών λοιπόν, πούλησε το βίντεο έναντι αδράς αμοιβής σε μια ιστιοσελίδα και το βίντεο έχει κάνει τον γύρω του κόσμου στγκεντρώνοντας «κακές» κριτικές, όχι για το περιεχόμενό του αλλά για τον βεντετισμό που ο αθλητής επέδειξε προσπαθώντας να το αποκρύψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβάν έλαβε χώρα στο καμπ που ο παίκτης διατηρεί στο Οχάιο και παίρνουν μέρος αθλητές από όλη την Αμερική.

Το βίντεο μπορείτει να δείτε στο: http://ebaumnation.com/2009/07/22/jordan-crawford-dunks-on-lebron-james

Previous articleΤΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΥ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
Next articleΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ…
ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Κατάγεται από την Τροιζηνία, πατρίδα του Θησέα, της νομαρχίας Πειραιά. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου. Συμμετέχει ενεργά στο φοιτητικό κίνημα. Επίσης ενεργοποιείται στον χώρο μη κυβερνητικών οργανώσεων με θέμα κυρίως την πολιτική αλλά και την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη. Βρίσκεται στα αρχικά δημοσιογραφικά του βήματα, καθώς έγραψε για κάποιο διάστημα στα «Πολιτικά Θέματα» και γράφει πλέον στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ».

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.