Αναθέρμανση σχέσεων Κόκκαλη-Μαρινάκη δείχνει η νέα συνάντησή τους.

Ο κ. Μαρινάκης δείχνει διατεθιμένος να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Ολυμπιακού. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο γνωστός εφοπλιστής θα διαθέσει ένα ποσό της τάξεως των 20 εκκατομυρίων ευρώ.

Η προηγούμενη συνάντηση δεν επέφερε καρπούς ούτε και συνεργασία, όμως από τις 2 Ιουλίου έχουν μεσολαβήσει αρκετά προκειμένου να αλλάξουν τα δαιδομένα. Αν και τότε είχε φανεί πως δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, ο Σωκράτης Κόκκαλης ποτέ δεν έκλεισε την πόρτα σε ενδεχόμενη επένδση από μεριάς Βαγγέλη Μαρινάκη. Βέβαια δεν άκουσε όσα θα ήθελε να ακούσει καθώς η πρόταση Μαρινάκη δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του κ. Κόκκαλη και η ενδεχόμενη συνεργασία δεν στέφηκε από επιτυχία. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ τήρησε στάση αναμονής, ενώ παράλληλα έκανε προσπάθειες για εξεύρεση κεφαλαίων στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό καθώς έγιναν γνωστές οι επαφές του με τον κ. Λαυρεντιάδη και τον κ. Αγγελόπουλο. Τέλος όμως άφού δεν βρήκε προθέσεις για επένδυση κεφαλαίου στην ομάδα του Πειραιά ξανακάλεσε τον γνωστό επιχειρηματία για αναδιαπραγματεύσεις.

Δεν έγινε καθόλου γνωστό τι ειπώθηκε στη συνάντηση των δύο ανδρών καθώς ούτε οι ίδιοι αποκάλυψαν στοιχεία της συνάντησής τους αλλά ούτε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ έδινε ακριβή στοιχεία. Μόνο ότι το ποσό το οποίο συζητιέται όπως και προαναφέρθηκε είναι της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Εκείνο το οποίο έχει γίνει γνωστό στις τάξεις του Ολυμπιακού είναι πως οι προθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου σε βάθος χρόνου. Ωστόσο ένα τέτοιο σχέδιο σε αυτήν την περίοδο τουλάχιστον δεν μοιάζει να είναι καθόλου εφικτό. Ίσως σε βάθος χρόνου, αλλά όχι άμεσα.

 

 

Previous article«ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ» ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ
Next articleΤΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΥ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ
Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Κατάγεται από την Τροιζηνία, πατρίδα του Θησέα, της νομαρχίας Πειραιά. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου. Συμμετέχει ενεργά στο φοιτητικό κίνημα. Επίσης ενεργοποιείται στον χώρο μη κυβερνητικών οργανώσεων με θέμα κυρίως την πολιτική αλλά και την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη. Βρίσκεται στα αρχικά δημοσιογραφικά του βήματα, καθώς έγραψε για κάποιο διάστημα στα «Πολιτικά Θέματα» και γράφει πλέον στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ».

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.