Εντάξει δεν είπαμε να ξεφύγει μια γυναίκα απ’ τα κιλά της! Αλλά και να της επιβληθεί μια εξαντλητική δίαιτα προκειμένου να ακολουθήσει τα πρότυπα της μόδας είναι ό,τι χειρότερο και κυρίως αντιαισθητικό.

Βέβαια, οι πιτσιρικάδες μεγάλωσαν με πρότυπο τις γυναίκες που βλέπουν στο fashion TV και στα περιοδικά μόδας. Όμως, μεγαλώνοντας ανακάλυψαν τη χάρη απ’ τις καμπύλες της Μόνικα Μπελούσι κι όχι μόνο. Κι η Σαμάνθα στο Sex and the City τα έχει τα κιλά της. Κι είναι και πιο αισθησιακή απ’ την αποστεωμένη Κάρι….Σε κάθε περίπτωση το «τέλειο» είναι υποκειμενική υπόθεση. Αλλά η υποκειμενικότητα διαμορφώνεται απ’ τα «μηνύματα» που προβάλουν τα Media. Ειδικά, στο χώρο της μόδας που κυριαρχούν μόδιστροι που μικρή σχέση έχουν με τα πραγματικά αντρικά γούστα, θα έπρεπε να υπάρξει ένας περιορισμός της ανεξέλεγκτης δράσης τους.

Τώρα ανακάλυψαν ένα νέο κόλπο για να πουλήσουν. Το zero size προσδιορίζει από μόνο του τη νέα τάση. «Αδυνάτησε κι άλλο για να σου κάνει»… Κι αυτό που τελικά κάνει, είναι γυναίκες ανορεκτικές, όχι μόνο για φαί…

Ε λοιπόν όχι! Δεν είναι δυνατό αυτοί οι – αμφίβολης σεξουαλικότητας – τύποι να λένε στους άνδρες τι αρέσει και τι όχι και να εκμεταλλεύονται κατά αυτό τον βάναυσο τρόπο τη γυναικεία ματαιοδοξία.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να απαντήσουμε:

Τι… νούμερο (πρέπει να) φοράει η Μόνικα Μπελούσι…;

Previous articleSEX ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΠΕΡΜΑ
Next articleΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
Ο Παναγιώτης είναι κατά βάση δημοσιογράφος, αν και τα τελευταία χρόνια ασχολείται ευρύτερα με την επικοινωνία. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις, και έκανε μεταπτυχιακό στις Στρατηγικές Σπουδές. Ως πολιτικό επιστήμονα και διεθνολόγο τον κέρδισε η δημοσιογραφία, όπου σε αυτήν βρήκε και τον κατάλληλο τρόπο έκφρασης των όσων σπούδασε και του άρεσε να ασχολείται. Επί μια δεκαετία εργάστηκε στην τηλεόραση (ΕΤ2, ΕΤ3, POLIS, ΣΚΑΙ) ως ρεπόρτερ, παρουσιαστής και αρχισυντάκτης εκπομπών, στο ραδιόφωνο (ΑΝΤ1, PLANET), στον περιοδικό Τύπο (ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ). Από το 1996 μέχρι και τον Ιούλιο του 2013 υπήρξε πολιτικός και διπλωματικός συντάκτης στην εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ κι από το 2004 ο βασικός συντελεστής της στήλης γνώμης «ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ». Επί σειρά ετών αρθρογραφούσε στα περιοδικά ΕΠΙΛΟΓΗ και ΤΑΣΕΙΣ, ενώ από τον Ιούνιο του 2009 διατηρεί το new-Deal. Από το καλοκαίρι του 2012 ασχολείται οργανωμένα με την πολιτική και εταιρική επικοινωνία, έχοντας ιδρύσει την Apertus Alveo Communications...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.