Και τωρα στα δικα μας ! Γιατι οχι σ οσους επιδιωκουν σχεδιο «οικουμενικης»!

Το κεντρο και η αριστερα, πολυ περισσοτερο ο σοσιαλιστικος χωρος δεν ειναι …φερετζες!

Η κοινωνικη τους «νομιμοποιηση» :

–Προυποθετει καθαρη οριοθετηση στην νεοφιλελευθερη επελαση και τις πολιτικες συμμαχιες διακυβερνησης που επιβαλλει

— Απαιτει πολιτικο και προγραμματικο λογο που υπερβαινει το «δημοσιονομικο» και προσεγγιζει τη διαχειρηση της κρισης με δικαιο επιμερισμο , αναπτυξη , δημοκρατια και αλληλεγυη!

–Τελος επιβαλει καθαρη στρατηγικη επιδιωξης συμμαχιων πλειοψηφιας, στην Ελλαδα και την Ευρωπη , μονο με τις δυναμεις του δημοκρατικου σοσιαλιστικου, αριστερου, προοδευτικου χωρου και της αριστερης σοσιαλδημοκρατιας!

Η πολιτικη κριτικη ασκειται σε βαρος οσων πολιτικων επιλογων οδηγουν στην ακριτη νεοφιλελευθερη ενισχυση πειθαρχηση!

Υ,Γ Προφανως λοιπον τα προηγουμενα δεν ταιριαζουν με οσους επιμενουν να εκφερουν πολιτικο λογο παλινορθωσης η δικαιωσης πολιτικων -μεσω οικουμενικων ,η δηθεν «ευρωπαικων τοξων»- που πολλαπλασιασαν την κριση μικρυναν τη παραγωγικη βαση και αποκαθηλωσαν το κοινωνικο κρατος που δημιουργησε με κοινωνικη διεκδικηση ο Ανδρεας!

ΔΗΛΑΔΗ :Δεν ταυτιζονται με τον μονομετωπο πολιτικο λογο της δεξιας που θελει να αποτρεπει μια προοδευτικη στρατηγικη !

Previous articleΠΑΡΤΗΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙΑΤΖΗ
Next articleΗ ΔΙΦΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ
ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΟΚΑΣ
Ο Χάρης Τσιόκας είναι πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκλέγονταν από το 1996 μέχρι το 2009 με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ψήφων. Εξειδικεύεται σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, όπου είναι και υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα του ΠΑΣΟΚ, όπου είναι και εισηγητής σε όλα τα βασικά νομοσχέδια. Ως βουλευτής ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για θέματα Δημόσιας Διοίκησης & Δημόσιας Τάξης & Αυτοδιοίκησης.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.