Έχετε ποτέ παρατηρήσει ότι μπορεί όλη μέρα να ψάχνετε τη λύση σε ένα πρόβλημα και να τη βρείτε στον ύπνο σας; Συμβαίνει πολύ συχνά, όταν χαλαρώνουμε ξαφνικά όλα φαίνονται πιο εύκολα και οι λύσεις είναι εκεί μπροστά μας.

Το ίδιο συμβαίνει και στις διακοπές: εκεί που χαλαρώνουμε, το μυαλό αδειάζει από τα περιττά και ξαφνικά πολλά πράγματα μας φαίνονται απλούστερα. Πολλές καλές ιδέες ξεπετάγονται και το μόνο που χρειάζεται είναι να τις συγκρατήσουμε.

Για φέτος το καλοκαίρι, μέσα από την τελευταία ανάρτηση πριν τις διακοπές, ένα πράγμα έχω να σας πω, εκτός από τις ευχές μου για ξεκούραση και καλές διακοπές: «Μην ξεχάσετε, 2 βασικά αξεσουάρ: ένα μπλοκ και ένα στυλό». (Η τα αντίστοιχα σε πιο hi-tech επιλογή).

Σημειώστε, μουτζουρώστε, κωδικοποιήστε όλες τις πολύ ωραίες ιδέες που θα σας έρθουν. Τα γεμάτα έμπνευση σχέδια που θα συζητήσετε. Τις λύσεις που θα έρθουν να σας βρουν. Σημειώστε τις και θα τις έχετε παρακαταθήκη το φθινόπωρο.

Μέχρι λοιπόν την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη, να φροντίζετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και ξεκουραστείτε!

Previous articleΚΥΒΕΡΝΗΤΙΣΜΟΣ Ή ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ
Next articleΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ: ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ TIME HELIX ΤΗΣ ΜΙCHELA PELUSIO
Avatar
Η Σύμβουλος Καριέρας και Personal Branding Strategist, Μαρίνα Βογοπούλου, καθοδηγεί τους επαγγελματίες στη διαχείριση της καριέρας τους με βάση τις προσωπικές τους αξίες και το όραμά τους ώστε να επιτύχουν εργασιακή ικανοποίηση και επαγγελματική καταξίωση. Είναι η πρώτη Πιστοποιημένη Reach Personal Branding Strategist στην Ελλάδα, μεταξύ περίπου 500 ατόμων σε όλο τον κόσμο. Σπούδασε Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές σε δυο ειδικότητες της «εργασίας»: Συμβουλευτική Καριέρας και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Πριν ιδρύσει το enjoywork.gr το 2010 εργάστηκε για πολλά χρόνια ως Σύμβουλος Καριέρας και Διευθύντρια Προσωπικού στην Ελλάδα και την Αγγλία. Το γράψιμο (δεινή blogger και αρθρογράφος) είναι η μεγάλη της αγάπη μετά την οικογένεια και τη δουλειά της. Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Σμίλη, το πρώτο της βιβλίο «Δουλειά, μια και καλή!», ένας πρακτικός οδηγός για τις 30 πρώτες, κρίσιμες μέρες σε μια νέα θέση.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.