Πολύ ωραία και επαναστατικά τα λέει ο Γιώργος Κυρίτσης, στο άρθρο του στην ΑΥΓΗ. Χαρακτηριστικώς, γράφει στον επίλογο του άρθρου του:

Αν πρέπει να κρατήσουμε μια ανάλυση της σημερινής πραγματικότητας μέσα από τα μάτια του αστικού στρατοπέδου, ας το κάνουμε μέσα από τα λόγια του προέδρου της Ν.Δ. και όχι των απελπισμένων σπιν του: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει έναν ακήρυκτο ταξικό πόλεμο υπέρ των χαμηλότερων στρωμάτων και εις βάρος των ευπορότερων». Γι” αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει».

Ασφαλώς, κατάφερε να κάνει κορδόνια τα νεύρα πολλών ομοϊδεατών μου και να νοιώσει βαθύτατα ικανοποιημένος που τους έκανε τα μούτρα κρέας.

Δεν αμφιβάλλω, είναι υπέροχο, έως λυτρωτικό, να φθάνει στιγμή που να μπορείς να ικανοποιήσεις -φραστικώς, έστω- τα σύνδρομα μιας ζωής. Από επαγγελματίας του περιθωρίου που -ως φτωχός συγγενής- παρακαλούσε τους πασόκους για τα ψίχουλα που πέφτανε από το τραπέζι τους, έφθασε να είναι βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος και πρώτη μούρη στα κανάλια, ως αρχηγοσυντονιστής και υψηλός προστάτης των αλληλέγγυων!

Βεβαίως, όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο, γιατί να είναι εξαίρεση ο Γιώργος Κυρίτσης και κάθε ομοϊδεάτης του; Ούτε, βεβαίως, έχει ιδιαίτερη σημασία ο «διάλογος» που προσπαθεί να ανοίξει με τους «μενουμευρωπαίους», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους φανταστικούς του αντιπάλους. Βεβαίως, αν όντως έχεις αντιπάλους σχεδόν το 30% του ελληνικού λαού, οπωσδήποτε κάποιος είσαι και, υπ’ αυτή την έννοια, έχει δίκιο ο Γ. Κυρίτσης να νοιώθει δικαιωμένος και δυνατός! Άλλοι κι άλλοι, που δεν τους ήξερε καν ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους το έπαιξαν ισχυροί, γιατί όχι και αυτός, όποιο και αν είναι το παρελθόν του!

Όμως, τόσο ο Γ. Κυρίτσης όσο και κάθε όμοιός του, πόσο βέβαιοι είναι περί της πολιτικής τους ισχύος; Γιατί, οι άγνωστοι ακόμη και στο θυρωρό της πολυκατοικίας τους, είχαν στήσει δικό τους μαγαζί, 7 χρόνια το χτίζανε με αρχηγό πρώτη μούρη και στελέχη που με το καλημέρα σας στρίμωξαν την παρέα του Κυρίτση στα όρια της Πλατείας Εξαρχείων και όποιος τολμούσε να βγει παραέξω χωρίς να έχει έγκριση τον έσφαζε στο γόνατο η Ε.ΚΑ.Μ. στην Καλογρέζα ή στο Γκύζη…

[quote text_size=»small»]

Μήπως δεν έχει καταλάβει ο κ. Κυρίτσης και οι όμοιοί του, ότι βρέθηκαν στην κυβέρνηση επειδή το τσοχατζοπουλικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. και όσοι έχασαν την εσωκομματική μάχη το 1996, βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν τη ρεβάνς μεταπηδώντας στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. όταν η κρίση έστειλε αδιάβαστο το χαζοχαρούμενο ΓΑΠ;

[/quote]

Γιατί, δεν τον έχω για τόσο ανόητο να νομίζει ότι το κόμμα του πάγιου εκλογικού θρίλερ (μπαίνει δε μπαίνει στη Βουλή ο ΣΥΝ!), έγινε εν μια νυκτί το εκλεκτό του ελληνικού λαού, ο οποίος όλως αιφνιδίως ανέβλεψε και είδε το φως της επαναστατικής αλήθειας!

Ως εκ τούτου, όταν κάνει δηλώσεις περί του ποιους ήρθε να ευνοήσει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ας ρωτάει πρώτα αυτούς που ξέρουν! Π.χ. ας κάνει ένα τηλεφώνημα σε τίποτα σπίρτζηδες, κοτσακάδες και λοιπούς ειδικούς να του εξηγούν κάθε φορά πως και γιατί ο δρόμος για την επανάσταση περνάει από την οδό Ξενοφώντος, αφού πρώτα έχει διασχίσει την Στοά Σπυρομήλιου, ξέρετε, εκεί που πίνει τον καφέ του ο Μιχαλάκης… Βεβαίως, αν νομίζει ότι στην περιοχή πέριξ του Συντάγματος κατοικοεδρεύουν αναξιοπαθούντες, τους οποίους θα ευνοήσει η πολιτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α…. ε, τότε καλά κρασιά! Και, βάρδα, αγαπητέ Κυρίτση, μην σου προκύψει μελλοντικώς καμμιά κυβέρνηση με τίποτα Φαήλους… τότε να σε δω τι θα λες στα ανακριτικά γραφεία χωρίς την υψηλή προστασία των εξαπτέρυγων του αμίλητου της Ραφήνας! Γιατί, να είσαι βέβαιος, όλο αυτό το story με λαθρομετανάστες και μη.κυ.ο. δεν θα περάσει στο ντούκου…

Previous articleΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Next articleΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ;
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Είναι άγαμος και ζει στο Παγκράτι. Από το 1988 εργάσθηκε ως στέλεχος ή/και ως σύμβουλος διαφόρων εταιριών, επί χρηματοπιστωτικών κυρίως θεμάτων, ενώ από το 2007 είναι επί κεφαλής της ομάδος χρηματοπιστωτικών συμβούλων INTERACTION FINANCE. Επιμελήθηκε και διαμεσολάβησε για τη χρηματοδότηση διαφόρων επιχειρήσεων με συνολικά κεφάλαια της τάξεως των είκοσι πέντε εκατομμυρίων -25.000.000- ευρώ ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία διαχειρίσεως και αναδιαρθρώσεως προβληματικών επιχειρήσεων, αποτιμήσεων και εξαγορών/συγχωνεύσεων. Έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό μελετών επενδύσεων, επιχειρηματικών σχεδίων και σχεδίων αναδιαρθρώσεως & αναχρηματοδοτήσεως επιχειρήσεων. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής σεμιναρίων από τον Ο.Α.Ε.Δ. και έχει διδάξει σε σειρά σεμιναρίων με θέμα τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων, την διαχείριση κρίσεως κλπ. Επίσης, έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων χρηματοπιστωτικής διαχειρίσεως, φορολογικού σχεδιασμού, συμβάσεων αποφυγής διπλής φορολογίας, διαχειρίσεως ακινήτων, ανωνύμων εταιρειών κλπ. Είναι έφεδρος εν εφεδρεία Λοχαγός (ΠΖ). Υπηρέτησε σε παραμεθόριες μονάδες και επιτελεία ενώ έλαβε μέρος σε ασκήσεις εφεδρείας και διοργανώσεις του ΝΑΤΟ και εκπαιδεύθηκε στη Σχολή Πεζικού. Με την πολιτική ασχολήθηκε από τα μαθητικά του χρόνια ενώ τα τελευταία 10 έτη έχει ενεργή πολιτική δράση στο πλαίσιο της Δεξιάς Παρατάξεως. Έχει σταθεί ενάντια στο λαϊκισμό, αλλά και στον ψευδεπίγραφο εκσυγχρονισμό. Πιστεύει στον αληθινό, εθνικοπατριωτικό, φιλελευθερισμό και όχι στους δήθεν φιλελευθέρους που κρύβουν μόνον αριστερές και εθνομηδενιστικές ιδεοληψίες. Εργάζεται με σκοπό την Ριζική Πολιτική Μεταρρύθμιση, δηλαδή ένα νέο σύνταγμα και πολίτευμα πλήρους διαχωρισμού των εξουσιών, αυξημένης λαϊκής κυριαρχίας και ευθύνης των πολιτών. Επίσης, πιστεύει ότι πρέπει να εισαχθεί ένα νέο δίκαιο φορολογικό σύστημα πλήρους και καθολικής εκπτώσεως των δαπανών από το εισόδημα ώστε να απαλειφθεί η διπλή φορολόγηση, η οποία συνιστά «νόμιμη κλοπή» και επιβαρύνει ιδιαιτέρως τα χαμηλά εισοδηματικά κλιμάκια. Ένα τέτοιο σύστημα πρέπει να συνοδευθεί από μια γενναία και οριστική μακροχρόνια ρύθμιση, η οποία -χωρίς να χαρίζει τίποτα σε κανέναν!- θα δώσει σε όλους μας τη δυνατότητα να αποπληρώσουμε τα όποια πραγματικά μας χρέη προς το δημόσιο, χωρίς παράλογες προσαυξήσεις και χωρίς την κλοπή του ΕΝΦΙΑ!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.