Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ

Ο Κώστας Γ. Συλιγάρδος είναι δημοσιογράφος, απόφοιτος σχολής (ΙΕΚ) Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ και Επικοινωνία της Αθήνας. Υπήρξε αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης. Εργάζεται στον χώρο των ΜΜΕ από το 1992 στην Αθήνα αλλά και στο Ηράκλειο.
Στην Κρήτη έχει εργαστεί στο Κρήτη Tv (ως το 2000) και ως σήμερα στην τηλεόραση Creta ως παραγωγός ενημερωτικών εκπομπών και ως το 2009 ως Κεντρικός Παρουσιαστής του Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού.
Η συμπλήρωση των 27 χρόνων ραδιοφωνικής παρουσίας, τον βρίσκει στο Ράδιο Κρήτη όπου επιμελείται και παρουσιάζει την καθημερινή Εκπομπή «Πυξίδα» (09:00-11:00).
Έχει εργαστεί παράλληλα στον έντυπο τύπο σε εφημερίδες και περιοδικά για αρκετά χρόνια σε διάφορες θέσεις ευθύνης, κι έχει εκδώσει ο ίδιος κλαδικά και θεματικά περιοδικά αλλά και ξενόγλωσσες εφημερίδες.
Σήμερα είναι επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας του Κρητικού ειδησεογραφικού site flashnews.gr στην Ανατολική Κρήτη. Συνεργάστηκε κατά διαστήματα ως υπεύθυνος αλλά και σύμβουλος σε εκδοτικές εργασίες καθώς και σε τμήματα επικοινωνίας ιδιωτικών φορέων.
Έχει διδάξει δημοσιογραφία και ΜΜΕ σε παράρτημα Βρετανικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα.
Το 2014 ήταν ο μόνος Έλληνας δημοσιογράφος που βραβεύτηκε σε διεθνές διαγωνισμό δημοσιογραφίας με το Ευρωπαϊκό βραβείο δημοσιογραφίας από τον όμιλο Γκριμάλντι στην Ρώμη της Ιταλίας, για το ντοκιμαντέρ του "Θαλάσσιοι δρόμοι".
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ

Latest posts by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ (see all)

τα μαθεσ τα νεα αλεξη;

ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΛΕΞΗ;

Συγχωρέστε με σύντροφοι, μέρα που είναι. Μα μιας και απουσιάζω από τα καθήκοντα μου, δεν θα μπορούσα να αφήσω τα νέα από την Βενεζουέλα ασχολίαστα.

Για να καταλάβετε τι εννοώ δείτε στο Ίντερνετ τα βίντεο που περιγράφουν την εικόνα και την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα αυτή, από την οποία ο Τσίπρας ζητούσε και περίμενε βοήθεια τις δύσκολες μέρες της «διαπραγμάτευσης» Μπαρουφάκη το καλοκαίρι του 2015, έχοντας στείλει μάλιστα ως προξενητή και τον μέγιστο ξάδελφο του. Και το χειρότερο μας την παρουσίαζε ως εξαιρετική εναλλακτική στο «παράλληλο σύμπαν» που ζει.

Σκεφτείτε ότι στην χώρα μας, αυτοί οι τύποι του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνούν, οραματίζονται τη Βενεζουέλα, ως χώρα πρότυπο.ψΚι εμείς ακόμα τους ανεχόμαστε και το χειρότερο και πιο αποκαρδιωτικό είναι πως περίπου ένα 15-20% ακόμη τους εμπιστεύεται…

Αλέξη,

να σε ενημερώσω ότι αν τα πράγματα στην Ελλάδα εξελιχθούν όπως πέρσι, ο σύντροφος Μαδούρο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ (με την φάτσα σας) ΝΑ ΚΟΨΕΙ, οπότε μην περιμένεις ούτε τις ζωοτροφές που σου τάξε πέρυσι να σου στείλει.

Αλέξη, Εβίβα του Αριστερού καταστροφικού σας αφηγήματος, και του μπόλικου «Μπολιβεριανού» σανού που απλόχερα προσφέρουν οι περιθωριακοί επικύνδινοι συνκυβερνώντες σου…

Και συ λαέ βασανισμένε, ζεις ακόμα στον κόσμο των (αριστερών) αισθήσεων και παραισθήσεων… με τον κυρ Αλέκο τον Φλαμπουράρη να παραθερίζει στην Αίγινα με 80 αστυνομικούς να τον φυλάνε. Πολύ φοβούμαι, ότι για όλους αυτούς, ούτε αυτό θα μπορέσει να τους γλιτώσει όπως πάνε τα πράγματα.

Κρίμα βρε Αλέξη… και τις περιμέναμε πως και πως αυτές τις σκυλοτροφές Βενεζουέλας να κάνουμε Πάσχα…

Καλή Ανάσταση, Ελληνική και Χριστιανική, Αλέξη, σε όλους μας.