Εσφιξαν απότομα οι ζέστες. Κέρδισε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τη Ρωσία. Το εμπορικό κλίμα βελτιώθηκε, δεν υπάρχουν πλέον παρά ελάχιστες επιχειρήσεις να κλείσουν. Οι ακάλυπτες επιταγές δεν παρουσιάζουν αύξηση δεδομένου ότι κανείς δεν έχει επιταγές. Να μην το ξεχάσω, ολοκληρώθηκαν και οι εκλογές. Οι σπέκουλες περί αποφυγής τρίτου γύρου, ελέγχονται. Παραθέτω τα επίσημα αποτελέσματα της 17ης Ιουνίου. Ελαβον

ΔΜΧ 37%
ΑΜΝΓΠ 30%
ΤΜΜΚΧ 27%
ΔΤΧΣΚ 12%
ΞΤΟΜ 7%
ΚΣΧ 7%
ΚΝ-ΔΚΝ 6%
ΠΕΜ 5%
ΚΚΕ 4%

Αναλυτικά.

Πρώτο κόμμα όπως εξ άλλου αναμενόταν, αναδείχτηκε το ΔΜΧ (Δεν Μας Χέζετε). Οι ψηφοφόροι του δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το αεράκι που τους επέτρεψε να απολαύσουν τα τεράστια κύματα και να παίξουν στις παραλίες ρακέτες.

Την επόμενη θέση στην κατάταξη έλαβε το ΑΜΝΓΠ (Αστε Με Να Γίνω Πρωθυπουργός). Τα στελέχη της παράταξης είναι εμφανώς ικανοποιημένα με το εκλογικό αποτέλεσμα, κυρίως διότι απεφεύχθη ο μέγας κίνδυνος αναζήτησης και εκλογής νέου ικανού αρχηγού.

Ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής το ΤΜΜΚΧ (Τρέχω Μόνος Μου Και Χάνω). Ο αρχηγός του δηλώνει απόλυτα ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα.

Χωρίς απώλειες ή κέρδη από την μάχη αναδείχτηκε το ΔΤΧΣΚ (Δικαίωμα Του Χοντρού Στην Κολοτούμπα).

Σοβαρές διαρροές κατέγραψε η κάλπη στην περίπτωση του ΞΤΟΜ (Ξέχασα Το Ονομά Μου). Οι αναλυτές αποδίδουν ευθύνες στον αρχηγό του κόμματος για φλόμωμα του εκλογικού σώματος με χρήση ΑερΟΖόλ.

Αλώβητη σχεδόν εμφανίζεται η ΚΣΧ (Καμμία Σφαλιάρα Χαμένη). Ο Φύρερ υποσχέθηκε στις αλλαλάζουσες μάζες ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή μάπα, προκειμένου γειτνιάζοντες βουλευτές να προσχωρήσουν στο κόμμα Του.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο αρχηγός του ΚΝ-ΔΚΝ (Κάνω Νάζια-Δεν Κάνω Νάζια) και δεσμεύτηκε να συμβάλει στο σχηματισμό κυβέρνησης.

Την προτελευταία θέση κατέλαβε το ΠΕΜ (Πάλι Εξω Μείναμε). Οι αρχηγίσκοι του αναμένεται να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους και να οδηγηθούν για σωφρωνισμό στη Μονή Κλειστών.

Τελευταίο και καταïδρωμένο το ΚΚΕ (Κόμμα Κωμικών Ελλάδος). Δηλώσεις δεν υπήρξαν λόγω απασχόλησης των υποψηφίων σε περιφερόμενους θιάσους ανά την επικράτεια.

Πολιτικά συμπεράσματα είναι εύκολο να εξαχθούν, γιαυτό οι αρχηγοί κρατών σπεύδουν να στείλουν συγχαρητήρια σε ΟΛΑ τα κόμματα, ευχόμενοι καλά ξεσκατώματα.

Οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές σήμερα, διότι η εισροή κεφαλαίων έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, οι καταμετρητές τραπεζογραμματίων έχουν πάρει φωτιά. Με απόφαση του συλλογικού τους οργάνου, η 18η Ιουνίου ανακηρύσεται σε ημέρα πάρτυ.

Νάστε πάντα καλά.

Previous articleΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ
Next articleΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΒΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΡΓΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ Γ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
Ο Λεωνίδας είναι Οικονομολόγος. Γεννήθηκε το 1956 και ζει στην Αθήνα. Σχολείο πήγε στο Κολλέγιο Αθηνών. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά που σπουδάζουν στο Μετσόβειο και στο Πανεπιστήμιο Θράκης, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Νομική αντίστοιχα. Ασχολείται με τον τουρισμό από το 1981 αρχικά ως εργαζόμενος και αργότερα ως επιχειρηματίας. Αρθρογραφεί συστηματικά στο cigarlounge.gr για θέματα σχετιζόμενα κυρίως με πούρα, πολιτική, τουρισμό, κοινωνικού ενδιαφέροντος.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.