Κι ενώ όλοι ζητούσαν από το Γιώργο Παπανδρέου να αποχωρήσει άμεσα, στο Εθνικό Συμβούλιο συντάχθηκαν μαζί του εγκρίνοντας την πρόταση που κατέθεσε και η οποία τον διατηρεί πρόεδρο τουλάχιστον μέχρι το Μάρτιο…

Στη διήμερη συνεδρίαση του Σαββατοκύριακου μπορεί να προσδιορίστηκαν οι βασικοί κανόνες της διαδικασίας εκλογής αρχηγού, όμως πολλά μένουν αδιευκρίνιστα και η κατάσταση στο εσωκομματικό τοπίο μπερδεύεται ακόμη περισσότερο.

Την ίδια ώρα, η σύγκρουση για τη μάχη της ηγεσίας προς το παρόν αποφεύχθηκε ωστόσο από την άλλη πλευρά είναι μάλλον σίγουρο ότι το ΠΑΣΟΚ δε θα μπορέσει να εξέλθει από το τέλμα και την πολιτική του καταβαράθρωση, όπως άλλωστε φαίνεται ήδη και από την τελευταία δημοσκόπηση που το κατατάσσει πολύ μακριά από τη ΝΔ και σε απόσταση αναπνοής από τα κόμματα της Αριστεράς.

Το ΠΑΣΟΚ, 38 χρόνια μετά την ίδρυσή του οδηγείται στο θάνατο. Κάποιοι λιγοστοί στην παράταξη ενδεχομένως το έχουν αντιληφθεί αλλά αδυνατούν να αποτρέψουν τα χειρότερα, κάποιοι άλλοι πάλι κάνουν ότι μπορούν για να επιταχύνουν την ημερομηνία της κηδείας…

Previous articleΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Next articleHOW FARES THE DREAM;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΛΟΥΜΠΕΡΗΣ
Ο Δημήτρης Κουκλουμπέρης είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο αλλά οι σειρήνες της πρωτεύουσας τον μάγεψαν και από το 2000 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και «αιώνιος» φοιτητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου. Πολιτικό ον, κατά την αριστοτέλεια λογική, θεωρεί το γράψιμο πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.