Πολιτική ορθότητα ο σύγχρονος φασισμός

Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης με αφορμή την κύρωση νόμου για την Παιδεία από το γαλλικό κοινοβούλιο, όπου οι λέξεις πατέρας - μητέρα, αντικαθίστανται από το γονέας 1 - γονέας 2, σημειώνει ότι δικαιώνεται ο Τζωρτζ Όργουελ με το βιβλίο 1984 και καταλήγει ότι η πολιτική ορθότητα είναι ο σύγχρονος φασισμός. new deal
Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης με αφορμή την κύρωση νόμου για την Παιδεία από το γαλλικό κοινοβούλιο, όπου οι λέξεις πατέρας - μητέρα, αντικαθίστανται από το γονέας 1 - γονέας 2, σημειώνει ότι δικαιώνεται ο Τζωρτζ Όργουελ με το βιβλίο 1984 και καταλήγει ότι η πολιτική ορθότητα είναι ο σύγχρονος φασισμός. new deal

Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης με αφορμή την πρωτοφανή κύρωση νόμου για την Παιδεία από το γαλλικό κοινοβούλιο, όπου οι λέξεις πατέρας – μητέρα, αντικαθίστανται από το γονέας 1 – γονέας 2, σημειώνει ότι δικαιώνεται ο Τζωρτζ Όργουελ με τον εμβληματικό βιβλίο 1984 και καταλήγει ότι η πολιτική ορθότητα είναι ο σύγχρονος φασισμός και απειλή για τη Δημοκρατία.


Ψηφίσθηκε, από το γαλλικό κοινοβούλιο ο νέος νόμος – πλαίσιο για την παιδεία. Περιλαμβάνει περίπου 1.000 τροπολογίες και επανακαθορίζει το πλαίσιο λειτουργίας των σχολείων. Μια απ” αυτές, είναι και η αντικατάσταση των λέξεων πατέρας – μητέρα από γονέας 1 – γονέας 2. Τώρα πρέπει να ψηφιστεί και από τη Γερουσία για να ισχύσει.

Το 1984 στην Ευρώπη του 2019

Δυστυχώς, ζούμε τις καταστάσεις που είχε προβλέψει ο Τζωρτζ Όργουελ στο θρυλικό του βιβλίο «1984». Η Αριστερά το είχε μισήσει αυτό το βιβλίο. Γιατί, χωρίς να το λέει, ο Όργουελ περιέγραφε πως φανταζόταν την εξέλιξη των σταλινικών καθεστώτων.

Το Σιδηρούν Παραπέτασμα κατέρρευσε, αλλά η κληρονομιά του φαίνεται, καλά κρατεί! Οι δήθεν φιλελεύθεροι και οπαδοί της πολιτικής ορθότητος δεν είναι τίποτα περισσότερο από ανακυκλωμένοι αριστεροί. Πολύ πιο επικίνδυνοι από τους ναζί και τους κομμουνιστές. Οι σύγχρονοι φασίστες έχουν ενδυθεί την προβιά του φιλελευθερισμού. Διαστρέφουν πλήρως και παραποιούν την ιστορική ιδεολογία της Δύσεως. Αυτή που της επέτρεψε να νικήσει το ναζισμό και τον φασισμό και να επικρατήσει ιδεολογικώς και πολιτικώς έναντι του κομμουνισμού.

Είναι λογικό τα ορφανά του σταλινισμού να μισούν τον φιλελευθερισμό και την Δημοκρατία γιατί εξόντωσε τους ιδεολογικούς τους πατέρες! Συνιστούν μια αληθινή απειλή κατά της Δημοκρατίας τόσο λόγω όσων κάνουν στο όνομά της όσο και επειδή δικαιώνουν, εξ αντιδιαστολής, τους παραδοσιακούς της εχθρούς τύπου Λεπέν, Όρμπαν, Πούτιν κα. Πολιτικοί καιροσκόποι και δημιουργήματα των media απλώς προσφέρουν νομιμοποίηση και άλλοθι ηγούμενοι αυτού του φασιστικού εσμού των δήθεν φιλελευθέρων.

Πολιτική ορθότητα απειλή ως ο σύγχρονος φασισμός

Σε απάντηση σχετικής αναρτήσεώς μου, στο facebook, έγινε το ακόλουθο σχόλιο:

«Η πολιτική ορθότητα είναι η μεγαλύτερη απειλή κατά της ελευθερίας του λόγου και της σκέψης που είχαμε ποτέ στον Δυτικό κόσμο. Συνήθως η λογοκρισία επιβάλλεται από ένα καθεστώς με καταναγκασμό, οι δε πολίτες την μισούν. Εδώ είναι οι πολίτες που αυτολογοκρίνονται εθελουσίως.»

Όντως, η πολιτική ορθότητα είναι η μεγαλύτερη απειλή κατά της ελευθερίας του λόγου και της σκέψης που είχαμε ποτέ στον Δυτικό κόσμο! Όμως, δεν αυτολογοκρίνονται οι πολίτες.

Αντιθέτως, μια οργανωμένη μειοψηφία, αριστερής προελεύσεως, έχει κυριαρχήσει. Ή έχει τόσο αυξημένη επιρροή σε νευραλγικούς τομείς (δικαιοσύνη, παιδεία, media) ώστε να καταφέρνει να δημιουργεί νομικό πλαίσιο ευθέως ή εμμέσως αντίθετο με την Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία. Η επιρροή τους είναι τόσο ισχυρή ώστε καταφέρνουν να χρησιμοποιούν τα ίδια τα εργαλεία της Δημοκρατίας εναντίον της. Να επικαλούνται τα ίδια τα Δικαιώματα ενώ τα περιορίζουν.

Πλήρης διαστρέβλωση εννοιών και στρεψοδικία. Είναι ο σύγχρονος φασισμός.

Previous articleΚάτω από το όριο του 20% ο ΣΥΡΙΖΑ
Next articleΗ πολιτική ορθότητα κατέστρεψε τη σοσιαλδημοκρατία
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
Ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Είναι άγαμος και ζει στο Παγκράτι. Από το 1988 εργάσθηκε ως στέλεχος ή/και ως σύμβουλος διαφόρων εταιριών, επί χρηματοπιστωτικών κυρίως θεμάτων, ενώ από το 2007 είναι επί κεφαλής της ομάδος χρηματοπιστωτικών συμβούλων INTERACTION FINANCE. Επιμελήθηκε και διαμεσολάβησε για τη χρηματοδότηση διαφόρων επιχειρήσεων με συνολικά κεφάλαια της τάξεως των είκοσι πέντε εκατομμυρίων -25.000.000- ευρώ ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία διαχειρίσεως και αναδιαρθρώσεως προβληματικών επιχειρήσεων, αποτιμήσεων και εξαγορών/συγχωνεύσεων. Έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό μελετών επενδύσεων, επιχειρηματικών σχεδίων και σχεδίων αναδιαρθρώσεως & αναχρηματοδοτήσεως επιχειρήσεων. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής σεμιναρίων από τον Ο.Α.Ε.Δ. και έχει διδάξει σε σειρά σεμιναρίων με θέμα τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων, την διαχείριση κρίσεως κλπ. Επίσης, έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων χρηματοπιστωτικής διαχειρίσεως, φορολογικού σχεδιασμού, συμβάσεων αποφυγής διπλής φορολογίας, διαχειρίσεως ακινήτων, ανωνύμων εταιρειών κλπ. Είναι έφεδρος εν εφεδρεία Λοχαγός (ΠΖ). Υπηρέτησε σε παραμεθόριες μονάδες και επιτελεία ενώ έλαβε μέρος σε ασκήσεις εφεδρείας και διοργανώσεις του ΝΑΤΟ και εκπαιδεύθηκε στη Σχολή Πεζικού. Με την πολιτική ασχολήθηκε από τα μαθητικά του χρόνια ενώ τα τελευταία 10 έτη έχει ενεργή πολιτική δράση στο πλαίσιο της Δεξιάς Παρατάξεως. Έχει σταθεί ενάντια στο λαϊκισμό, αλλά και στον ψευδεπίγραφο εκσυγχρονισμό. Πιστεύει στον αληθινό, εθνικοπατριωτικό, φιλελευθερισμό και όχι στους δήθεν φιλελευθέρους που κρύβουν μόνον αριστερές και εθνομηδενιστικές ιδεοληψίες. Εργάζεται με σκοπό την Ριζική Πολιτική Μεταρρύθμιση, δηλαδή ένα νέο σύνταγμα και πολίτευμα πλήρους διαχωρισμού των εξουσιών, αυξημένης λαϊκής κυριαρχίας και ευθύνης των πολιτών. Επίσης, πιστεύει ότι πρέπει να εισαχθεί ένα νέο δίκαιο φορολογικό σύστημα πλήρους και καθολικής εκπτώσεως των δαπανών από το εισόδημα ώστε να απαλειφθεί η διπλή φορολόγηση, η οποία συνιστά «νόμιμη κλοπή» και επιβαρύνει ιδιαιτέρως τα χαμηλά εισοδηματικά κλιμάκια. Ένα τέτοιο σύστημα πρέπει να συνοδευθεί από μια γενναία και οριστική μακροχρόνια ρύθμιση, η οποία -χωρίς να χαρίζει τίποτα σε κανέναν!- θα δώσει σε όλους μας τη δυνατότητα να αποπληρώσουμε τα όποια πραγματικά μας χρέη προς το δημόσιο, χωρίς παράλογες προσαυξήσεις και χωρίς την κλοπή του ΕΝΦΙΑ!

NO COMMENTS

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.