Τα χαστούκια για την κυβέρνηση συνεργασίας, άρχισαν να έρχονται απανωτά. Οι Ρώσοι φεύγουν( ΔΕΠΑ). Οι Αζέριοι περιμένουν διαδρομή αγωγού (ΔΕΣΦΑ). Στον ΟΠΑΠ ο κερδισμένος αγοραστής βλέπει ότι βρίσκεται σε ομηρία.

Η Πρωθυπουργική ήττα από Κατάρ. Στο Φ.Π.Α  εστίασης ακόμη τίποτα. Στο φόρο ακίνητης περιουσίας ακόμη τίποτα. Επιβεβαιώνεται η  «τρύπα» στα οικονομικά του  ΕΟΠΠΥ. Οι ιδιωτικοποιήσεις όπου ενδιαφέρεται η Χρυσή Αυγή σταματούν. Για το αντιρατσιστικό,  ουδέν σχόλιο. Η πολιτειακή εκτροπή της  ΕΡΤ είναι πλέον αποδεδειγμένη και  διεθνώς αναγνωρισμένη.

Δυστυχώς για την χώρα μας, οι εταίροι δεν έδρασαν ως εταίροι,  αλλά ως «ιδιότυπες εταίρες» που δεν μπορούν να κρυφτούν  από την «χαρά»  της νομής της εξουσίας, της καρέκλας και της εσωκομματικής και παραταξιακής τους επικίνδυνης ισορροπίας.

Η κατάσταση δεν θα αργήσει να γίνει ανεξέλεγκτη για αυτούς.

Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης είναι Ανεξάρτητος Βουλευτής του Νομού Ηρακλείου

Previous article«ΟΤΑΝ Η ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ»
Next articleΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Ο Γιάννης είναι ιατρός. Γεννήθηκε το 1963 στην Άνω Βιάννο του Νομού Ηρακλείου Κρήτης και είναι έγγαμος με τρία παιδιά. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία. Από το 1995 κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και διατηρεί την επαγγελματική του στέγη. Από την 11ην Ιανουαρίου 2011 ως πρώτος επιλαχών Βουλευτής Πα.Σο.Κ. στις εκλογές του 2009, έλαβε θέση στο Ελληνικό κοινοβούλιο, ως Βουλευτής Πα.Σο.Κ. Ηρακλείου Κρήτης. Στις δημοτικές εκλογές του 1998, καθώς και του 2002, εκλέχτηκε στις πρώτες θέσεις του Δήμου Ηρακλείου. Τις περιόδους 1998 – 2002 και 2003 – 2006 διατέλεσε Πρόεδρος Δ.Α.Ο.Η., Κ.Ο.Δ.Η., Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Δ.ΕΠ.Τ.Α.Η.. Παράλληλα, ήταν αιρετό μέλος, επί χρόνια, της Νομαρχιακής Επιτροπής Πα.Σο.Κ. Ηρακλείου. Στις τελευταίες νομαρχιακές εκλογές του 2006, οι πολίτες του Ηρακλείου τον εξέλεξαν στη δεύτερη θέση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηρακλείου με περίπου 17.000 ψήφους. Στο τελευταίο συνέδριο του Πα.Σο.Κ. επανεκλέχτηκε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου. Στις Εθνικές εκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος βουλευτής του Πα.Σο.Κ. στο νομό Ηρακλείου Κρήτης και τον τίμησαν με την ψήφο τους περίπου 28.500 ψηφοφόροι.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.