Τέσσερις νέοι ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι ηθοποιοί ένωσαν τα όνειρα τους, τις ανησυχίες τους, και τις δυνάμεις τους στο πολυχώρο «Χυτήριο». Η Γεωργία Κρανίδου, η Σίλια Κατραλή, ο Ιάκωβος Βέρδης και η Μαρίνα Μπασέτα πρωταγωνιστούν στο «Μνήμες περίστροφα» μια θεατρική παράσταση κοινωνικού περιεχομένου που ανέβασε αυλαία στις 23 Απριλίου και που θα συνεχιστεί για 6 μόνο παραστάσεις, κάθε Πέμπτη.

Η Σίλια Κατραλή, 20 ετών μόλις, επιχειρεί και υπογράφει, με δυναμισμό, τόλμη, ευαισθησία, την πρώτη της αξιέπαινη προσπάθεια, στην σκηνοθεσία και τη συγγραφή της παράστασης.

Η παράσταση πραγματεύεται την αιώνια και διαρκώς επαναλαμβανόμενη πάλη των πρέπει και των θέλω των ανθρώπων που ξεφεύγουν διαρκώς από κάπου, χωρίς να έχουν κάποιο σίγουρο μέρος για να πάνε.

Ήρωες καταπιεσμένοι που ασφυκτιούν που χάνονται σε ένα γιατί.

Μέσα από την αμφιταλάντευση των ηρώων, στον έρωτα και την λύτρωση της ψυχής, τα θέλω και τους συμβιβασμούς, ανακαλύπτεις δικές σου εσωτερικές πτυχές και ανησυχίες, της τότε εφηβικής σου νιότης, αλλά ακόμα και τώρα ως ενήλικας που αναζητάς και προσδοκάς, την ισορροπία και την αρμονία μιας ζωής χωρίς δήθεν και πρέπει. Έξω από κάθε εγωκεντρικό περιορισμό!

Μια παράσταση που εξερευνεί τα ενδόμυχα μονοπάτια του ερωτισμού, παντρεύοντας το ρεαλισμό με το σουρεαλισμό σ’ ένα αόριστο χωρο-χρονικό πλαίσιο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης!!!

Αξίζουν το χειροκρότημα μας!!!!!

ΘΈΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ (Ιερά Οδός 44 Γκάζι) από Πέμπτη 23 Απριλίου και κάθε Πέμπτη Ώρα : 21:45 (μόνο για 6 παραστάσεις)

Τιμή εισιτηρίου : 8€

Χορηγός επικοινωνίας: new-Deal

20150423_234311 20150423_234416

Προηγούμενο άρθροΗ ΣΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΖΑ!
Επόμενο άρθροΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΒΙΚΥ ΤΣΙΓΓΑ
Η Βίκυ Τσίγγα είναι Ολιστική Θεραπεύτρια. Δημοσιογράφος , Αρθρογράφος. Σύμβουλος Προσωπικής Ανέλιξης, Συντονίστρια Σεμιναρίων και Ομάδων Πνευματικής Ανάπτυξης. Ασχολείται με Ανώτερη Επικοινωνία, με το Angelic Reiki, το Pranic Healing-ενεργειακές θεραπείες και το Rejuvance Massage – φυσικό λίφτινγκ προσώπου. Αναφέρει χαρακτηριστικά πως, « Ο Μοναδικός Προορισμός μας και ο Ανώτερος Σκοπός της ζωής μας είναι η Αγάπη » Το μεγαλύτερο στοίχημα, η πιο σπουδαία και επικερδής εργασία καθημερινά, είναι να μάθουμε ουσιαστικά να Αποδεχόμαστε και να Αγαπάμε τον εαυτό μας. Να ανακαλύψουμε και να αναγνωρίσουμε τη Φωτεινή μας Υπόσταση, καθώς αυτό μας εξελίσσει πνευματικά και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες να ζούμε με αρμονία και ισορροπία. Η γνώση είναι δύναμη αλλά και μια συνεχής δίψα για ζωή. Η γνώση όμως χωρίς αγάπη και πίστη είναι μικρή» Ως αρθρογράφος επικεντρώνεται σε θέματα πολιτισμού, τέχνης και προσωπικής ανέλιξης. Συγγραφέας του βιβλίου: Η Δύναμη του Λόγου

1 σχόλιο

  1. […] Μέσα από την αμφιταλάντευση των ηρώων, στον έρωτα και την λύτρωση της ψυχής, τα θέλω και τους συμβιβασμούς, ανακαλύπτεις δικές σου εσωτερικές πτυχές και ανησυχίες, της τότε εφηβικής σου νιότης, αλλά ακόμα και τώρα ως ενήλικας που αναζητάς και προσδοκάς, την ισορροπία και την αρμονία μιας ζωής χωρίς δήθεν και πρέπει…. Περισσότερα… […]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.