Κάθε συνάντηση τους αναποτελεσματική. Κάθε ανάλυσή μας, περισσότερο προβληματική. Ο καθένας μας προσπαθεί κάτι για να πει, όμως το ανατολίτικο παζάρι στη Βάρνα είναι δύσκολο να αποτιμηθεί. 

Μάταια προσπάθησε η Ε.Ε με τον σουλτάνο να συνεννοηθεί, να συνεφέρει τον επικίνδυνο τολμητία τον θρασύ. Αλλά δεν διέθετε τα … «καρύδια» για να του επιβληθεί. Αναγκάστηκε να του δώσει χρήματα, να ηρεμήσει, να βολευτεί.

Άλλωστε λεφτά ήθελε ο απαιτητικός ζήτουλας να προσποριστεί. Απαγωγέας των δύο στρατιωτικών μας για λύτρα: την ανταλλαγή.

Εκβιαστής που τους δυστυχείς πρόσφυγες χρησιμοποιεί, προκειμένου να επιτύχει -και- την προσέγγιση του την ευρωπαϊκή(;).

Οι εκφυλισμένοι ευρωπαίοι πυγμαίοι δεν ανέσυραν το μεγάλο τους χαρτί: δεν το απείλησαν πως πρέπει η κατοχή της Κύπρου να τερματιστεί! Επειδή δεν νοείται Κράτος της ΕΕ να τελεί υπό … «Συμμαχική Κατοχή», από φιλική χώρα που θέλει να γίνει ευρωπαϊκή.

ΣΤΗΝ ΒΆΡΝΑ ΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΒΩΛΟΙ

Ηγετικοί «σβώλοι» συναντήθηκαν εκεί. Ασημαντότητες  με ταυτότητα  διαφορετική. Κάποιοι ουτιδανοί, τελειωμένοι, μικρονοικοί κι άλλοι αλλοπαρμένοι «Δον Σουλτανίσκοι» παρανοϊκοί.

Τι είδους καρπούς θα απέφερε μια μάζωξη  ΛΥΚΟΦΙΛΙΚΗ, πέρα από μια ανήθικη συναλλαγή συμφεροντολογική; Ίσως και μερικές χαμογελαστές φωτογραφίες, για δήθεν ατμόσφαιρα … ιδανική, προκειμένου να παραπλανώνται ανέντιμα οι λαοί; 

Είναι κρίμα η Δύση να μην έχει αντιληφθεί, ότι κινδυνεύει άμεσα από την λαίλαπα την ισλαμική, η οποία επελαύνει με μπροστάρη φασιστοισλαμιστή, με στόχο η Ευρώπη να κατακτηθεί, να αλλοτριωθεί!… 

ΥΓ Επιβάλλεται  σβάρνισμα των «ηγετικών σβώλων» να πραγματοποιηθεί, γιατί η συμπεριφορά τους έναντι του Ισλάμ είναι ανάρμοστη, δουλική. Ψοφοδεείς, συμβιβασμένοι, παραδομένοι! Έχουν ήδη ηττηθεί !… 

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Κώστα Δημ. Χρονόπουλου στο new deal

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.