Ο Θανάσης Παπαμιχαήλ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην μιλήσει στη ΔΕΘ για το χθες. Δεν ενδιαφέρει κανένα και κυρίως την μεσαία τάξη. Να μιλήσει για το αύριο και να πείσει τον κόσμο να τον εμπιστευτεί για τα επόμενα δύσκολα χρόνια.


Κυριολεκτώ, δεν αλληγορώ. Πάνω από σαράντα φορές ανέφερε το όνομα σου ο Αλέξης, στη συνέντευξη Τύπου. Σε μια αδολεσχία, ακατάσχετη φλυαρία σύνδεσης του χθες με το σήμερα της δικής του διακυβέρνησης.

Κυριάκο το χθες δεν ενδιαφέρει κανέναν

Δεν έπεισε, γιατί κανέναν δεν ενδιαφέρει το χθες.

Ένας στους δύο πολίτες-ψηφοφόρους απέχει των εκλογών, λόγω αποπολιτικοποίησης και αηδίας.

Στόχευσε στον αηδιασμένο πολίτη, που ενδιαφέρεται περισσότερο για το αύριο το δικό του και των παιδιών του, από το χθες. Αλλά και ο ενεργά εκλογικά πολίτης, για το ίδιο ενδιαφέρεται. Μην απαντάς στον Πρωθυπουργό, απάντησε στους πολίτες, που ένιωσαν στο “πετσί” τους την πολιτική της κυβέρνησης όλα αυτά τα χρόνια.

Μην αναλώσεις τον χρόνο στην ομιλία ή στη συνέντευξη Τύπου για να “ξαναζεστάνεις” το φαγητό των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων της κυβέρνησης και των λαθών της. Ούτε ενδιαφέρει κανέναν, αν σου αντέγραψε το πρόγραμμα. Καλά έκανε!

Πες πως θα αναστήσεις τη μεσαία τάξη

Βγες Κυριάκο και πες τι θα κάνεις, πως θα κυβερνήσεις, πως θα αναστήσεις τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, τη μεσαία τάξη.

Δώσε απαντήσεις στα ζέοντα προβλήματα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, στους εξωτερικούς κινδύνους που ελλοχεύουν, στα νιάτα που ξενιτεύονται για μια καλύτερη ζωή.

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τα “παραμύθια” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Την ψύχωση θαυμασμού που τους διακατέχει. Τη γελοιοποίηση των αριστερών αρχών που πέτυχαν και τις δικαιολογίες σε κάθε “κωλοτούμπα”.

Οι πολίτες δεν συγκινούνται πλέον από τις λεγόμενες ιδεολογικές διαφορές. Ούτε από την έλλειψη γραβάτας. Ούτε από λαλίστατα κνώδαλα περασμένης εποχής.

Πείσε τους πολίτες να σε εμπιστευτούν. Να εμπιστευτούν τις προτάσεις του κόμματος σου, ότι διαθέτεις εφεδρείες πολιτικής αξιοπρέπειας. Οτι αποτελεί η επιλογή σου σωσίβιο διάσωσης τα επόμενα δύσκολα χρόνια.

Ανάδειξε τις ζωογόνες δυνάμεις της κοινωνίας και κράτησε μακριά τα γελοία υποκείμενα που παριστάνουν τους “καμπόσους” λόγω της εκλογικής επικράτησης του κόμματος σου.

Και μη ξεχνάς Κυριάκο. Όλα γίνονται, όταν τα θέλουμε.

Όταν το θέλεις,γίνεται Κυριάκο.

Previous articleΑθήνα κάντο όπως η Νέα Υόρκη
Next articleΜε νέα γραμμή στο Σκοπιανό ο Κυριάκος στη ΔΕΘ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ
Ο Θανάσης Παπαμιχαήλ, σπούδασε Νομικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια επικοινωνίας στην Αγγλία. Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Ananas Α.Ε. από το 1987. Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας για τέσσερις συνεχόμενες θητείες. Έχει εργαστεί για τις προεκλογικές εκστρατείες πολιτικών προσώπων και συνδυασμών, καθώς και ως σύμβουλος επικοινωνίας για πολλούς πολιτικούς και οργανισμούς, με πιο πρόσφατη απ’ όλες τις τακτικές συνεργασίες του, εκείνη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας.Από το 1997, διευθύνει και συντονίζει το επιτελείο επιστημονικών συνεργατών της Think Politics, αναλαμβάνοντας πλήθος υποψηφίων και σημειώνοντας εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας. Είναι συγγραφέας των εξειδικευμένων πρακτικών οδηγών Πολιτικής Επικοινωνίας «Πώς να κάνετε σωστή Προεκλογική Εκστρατεία» (1998) και «Πώς να κερδίσετε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» (2006). Αρθρογραφεί σε τοπικής και εθνική κυκλοφορίας εφημερίδες, καθώς και σε εξειδικευμένα επαγγελματικά έντυπα στο χώρο της Επικοινωνίας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.