Και ενώ συνεχίζονται τα αποτρόπαια εγκλήματα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Χαλιφάτου στο Ιράκ και τη Συρία και οι αποκεφαλισμοί αμερικανών δημοσιογράφων διαδέχονται ο ένας των άλλον, μετά τον Τζέιμς Φόλει ακολούθησε ο Στίβεν Σότλοφ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει να ακολουθεί την επεκτατική της πολιτική, προκειμένου να στηρίξει την παρακμάζουσα αμερικάνικη οικονομία.

Οι ανθρωποθυσίες  δεν έχουν όρια και ο κανιβαλισμός απέναντι στον κανιβαλισμό στιγματίζει τη σύγχρονη ιστορία.

H ιστορία όμως αυτή έχει μεγαλύτερο βάθος ιστορικά και εκτείνεται από την περίοδο που φανατικές ισλαμιστικές ομάδες εκπαιδεύονταν στις ΗΠΑ, προκειμένου  να χτυπηθεί το Αφγανιστάν, την περίοδο της Λαϊκής Δημοκρατίας, το 1979.

Πιο συγκεκριμένα,  μουτζαχεντίν – τρομοκράτες  τύπου Οσάμα Μπιν Λάντεν εκπαιδεύονταν και εξοπλίζονταν, με αμερικανοβρετανική  χρηματοδότηση. Τότε είναι που  συστήνεται και  η οργάνωση της «Αλ- Κάιντα».

Ο ίδιος ο Πρόεδρος δε των ΗΠΑ ,  Τζ. Μπους ,  έρχεται να παραδεχθεί αργότερα,  τις στενές σχέσεις της CIA με την «Αλ- Κάιντα».

[quote text_size=»small»]

Οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στο Αφγανιστάν το 2001 και στο Ιράκ το 2003, με στόχο τον έλεγχο σημαντικών ενεργειακών πόρων και με πρόσχημα την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, και την «αποκατάσταση της δημοκρατίας», αποτυπώνουν την στρατηγική του «διαίρει και βασίλευε .

[/quote]

Το ίδιο έδειξαν και οι μετέπειτα εξελίξεις στη Συρία, που λειτούργησαν ως προθάλαμος για την επέμβαση στο Ιράν.  Οι μεγάλες δυνάμεις, όπως οι ΗΠΑ , η Βρετανία και η Γαλλία, σε συνεργασία με τα Αραβικά κράτη του Κόλπου,  αξιοποίησαν  κατάλληλα τις ισλαμιστικές οργανώσεις, που οι ίδιοι είχαν χρηματοδοτήσει, προκειμένου να εισβάλλουν στη Συρία.

Το «Μέτωπο Αλ Νούσρα» αποτελεί μία από αυτές τις ισλαμιστικές οργανώσεις, από τις οποίες προέκυψε το «Ισλαμικό Κράτος του Ιρακ και του Λεβάντε» και αργότερα «Ισλαμικό Κράτος».

Γι’ αυτό και οι Τζιχαντιστές σήμερα στρέφονται κατά της Βρετανίας και απειλούν με αποκεφαλισμό  Βρετανού ομήρου, αυτή τη φορά. Γι αυτό η Γαλλία κρατά αυτή την στάση, απέναντι στα δεινά του υπόλοιπου κόσμου

[quote text_size=»small»]

Αξίζει να σημειωθεί ,ότι ΗΠΑ και Βρετανία, πέρα από τα πετρέλαια, διοχέτευαν και διοχετεύουν όλα τα προιόντα της πολεμικής τους βιομηχανίας σε αυτές τις χώρες , η δε Γαλλία προσέβλεπε πάντα και αυτή στα πετρέλαια αυτών των περιοχών.

[/quote]

Σήμερα οι Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ βρίσκονται σε αμηχανία, καθώς αντιλαμβάνονται ότι το «Ισλαμικό Κράτος» αποτελεί μεγαλύτερη απειλή από την «Αλ-Κάιντα», ψάχνουν για την έγκριση του αμερικάνικου λαού δια μέσου των αντιπροσώπων του στο αμερικάνικο κογκρέσο, για ευρεία στρατιωτική επέμβαση σε Ιράκ και Συρία. Να σημειωθεί, ότι ήδη οι Αμερικάνοι έχουν καταφύγει σε αεροπορικές επιδρομές στο Ιράκ, ενώ η τελευταία φορά  που η Αμερικανική κυβέρνηση πήρε την άδεια του κογκρέσο για μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επέμβαση ήταν το 2002, εναντίον του Σαντάμ Χουσείν.

Αποτελούν δε, άξια γέλιου, το γεγονός ότι οι ΗΠΑ σε συνεργασία με τα Αραβικά κράτη του Κόλπου, είχαν αρχικά στηρίξει του αντικαθεστωτικούς στη Συρία, αυτούς δηλαδή που αποτελούν σήμερα τον κύριο κορμό του «Ισλαμικού Κράτους», καθώς και η δήλωση του ΓΓ Άμυνας, Τσάκ  Χέιγκελ , ότι οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους είναι τόσο καλά οργανωμένοι και χρηματοδοτημένοι, που πρέπει η αμερικάνικη κυβέρνηση να είναι προετοιμασμένη για όλα!!!

Σήμερα προωθούνται ειδικές επικοινωνιακές καμπάνιες στα media, που έχουν υιοθετήσει το «Δόγμα του Σοκ» , για παράδειγμα ότι αν δεν αντιμετωπισθεί  το Ισλαμικό Κράτος θα εξαπλωθεί παντού και θα χτυπήσει και σε άλλες χώρες εντός και εκτός Ευρωπαικής Ένωσης , προκειμένου να αποκτήσουν την συγκατάθεση της διεθνούς κοινής γνώμης  και έτσι να νομιμοποιηθούν οι στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ και των ευγενών τους συμμάχων με ομοειδή συμφέροντα….

[quote text_size=»small»]

Σε ένα το πολύ δύο μήνες οι Τζιχαντιστές θα έχουν ετοιμαστεί κατάλληλα και θα είναι σε θέση να μπορούν να αρχίσουν επιχειρήσεις τρομοκρατικών επιθέσεων σε στόχους σε ευρωπαϊκό έδαφος, αποκάλυψε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντουλάχ Μπεν Αμπντουλαζίζ, σε δηλώσεις που δημοσιευτήκαν ακόμη και σε τουρκική εφημερίδα.

[/quote]

Και εμείς πανηγυρίζουμε που πιάσαμε  τον  «αρχιτρομοκράτη» , που ευαγγελίζεται την «ιδιωτική τρομοκρατία», ενώ σε άλλα μεγαλύτερα και πιο δυνατά κράτη από εμάς, η τρομοκρατία έχει κρατικό χαρακτήρα, καθώς έχει βαφτισθεί στους κόλπους των μυστικών υπηρεσιών αυτών που μας κυβερνούν διεθνώς.

***Ως «κρατική τρομοκρατία», νόμιμη τρομοκρατία δηλαδή, ορίζεται η «ιμπεριαλιστική τρομοκρατία», ενώ ως «ιδιωτική τρομοκρατία» ορίζεται η οργανωμένη λαική ένοπλη πάλη…

Previous article40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ
Next articleΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Α.Ε
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΛΕΤΑ
Η Παναγιώτα Μπλέτα γεννήθηκε στην Λακωνία ενώ μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Σπούδασε στη Νέα Υόρκη: ΜΒΑ - Μεταπτυχιακός τίτλος στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων, New York Institute of Technology BSc Marketing-Management - Πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing, City University of New York Δραστηριοποιήθηκε έντονα στο χώρο της Τοπικής αυτοδιοίκησης όπου και διακρίθηκε: Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου - Πρόεδρος των Δημοτικών Επιχειρήσεων Πολιτισμού και Ανάπτυξης στο Δήμο Χαλανδρίου, Δημιουργία πρώτου Δημοτικού Κ.Ε.Π. στην Ελλάδα –Κ.Ε.Π. Χαλανδρίου Υποψήφια Νομάρχης-Nομός Λακωνίας -Επικεφαλής Νομαρχιακής Παράταξης - Δημιουργία πρότυπου Newsletter, που αφορούσε τα Ευρωπαϊκά προγράμματα σε σχέση με την Περιφέρεια και συνέβαλλε ουσιαστικά στην απορρόφησή τους. Συνεργάστηκε επαγγελματικά με μεγάλους ελληνικούς και ξένους επιχειρηματικούς ομίλους, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των call centers, έρευνας, επικοινωνίας, εκπαίδευσης, καθώς και εστίασης αναλαμβάνοντας υψηλές διοικητικές θέσεις: Σχεδίασε και υλοποίησε projects με σημαντικά ωφέλιμη αξία για το Ελληνικό κοινό –Γραμμή Ενημέρωσης σεισμόπληκτων 0800-18000, Γραμμή Εξυπηρέτησης Πολιτών 1464 κτλ Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την αρθρογραφία και τη συγγραφή. Έχουν εκδοθεί: το πολιτικό βιβλίο «ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ», το οικονομικό δοκίμιο «ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» και τρεις ποιητικές της συλλογές «ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ», «UNFUCK THE WORLD» (έχει εκδοθεί και στα αγγλικά) και «ΓΥΜΝΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ».

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.