Τελικά θ´αρχίσω να πιστεύω ότι πράγματι οι Ευρωπαίοι νοιάζονται πιο πολύ για μας απ ότι εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας.

Το έχουμε δει αρκετές φορές τελευταία σε θέματα οικονομίας.

Ωστόσο πέρασε μάλλον απαρατήρητο όταν λίγες μέρες πριν μας έκοψαν τον δρόμο για τον τελικό της Eurovision.

Καλύτερα σύντροφοι η ξεφτίλα μας εκεί που έλαβε χώρα (πριν την τελική φάση) που δεν την παρακολουθούν και πολλοί,παρά να πάμε με το ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ φιάσκο του  μέτριου τραγουδοποιού Τσακνή που εσχάτως παριστάνει τον Πρόεδρα της ΕΡΤ του Τσίπρα.

Δεν εξηγείται αλλιώς το πως δεν μας επέτρεψαν να ξεφτυλιστούμε εντελώς. Κι αφού την γλιτώσαμε από κει …αντί να σωπάσουν, έβγαλαν και ανακοίνωση.

Για τέτοια επίγνωση των πραγμάτων…

Αντί να κάνεις τουμπέκα για το Βατερλώ σου,προσπαθείς να βγεις κι από πάνω.

Είναι άγνοια υπαγορευμένη από συμβούλους τύπου Καρανίκα ή θρασύδειλο αριστερό θράσος ;

Η αλήθεια είναι ότι αίσθηση μέτρου και καλαισθησίας δεν υπάρχει εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα ταν λογικό να υπάρξει και σε επίπεδο Eurovision.

Ομως το χειρότερο απ όλα είναι, ότι συνειδητά πορεύονται με μια μνημειώδη συναίσθηση για το τι πραγματικά συμβαίνει όπως και στα θέματα οικονομίας. Κι αυτό φαίνεται ακόμα και στην περίπτωση όπου οι εκλεκτοί διορισμένοι της ΕΡΤ έβγαλαν μια ανακοίνωση πιστοί στην τακτική τους να βαφτίζουν το κρέας ψάρι ,να αυτοαναιρούνται και να  (εξ)αυταπατούνται,στην προσπάθεια τους να μας δείξουν ότι πάλι κάποιος άλλος φταίει και ποτέ οι ίδιοι.

Κρίμα που στην Ελλάδα τελικά ο αριστερός  «Κοφτης» έχει μπει στην καλαισθησία, στο αυτονόητο, και στο πάθος για διάκριση ακόμα και στην μουσική.

Previous articleΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!
Next articleΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ
Ο Κώστας Γ. Συλιγάρδος είναι δημοσιογράφος, απόφοιτος σχολής (ΙΕΚ) Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ και Επικοινωνία της Αθήνας. Υπήρξε αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης. Εργάζεται στον χώρο των ΜΜΕ από το 1992 στην Αθήνα αλλά και στο Ηράκλειο. Στην Κρήτη έχει εργαστεί στο Κρήτη Tv (ως το 2000) και ως σήμερα στην τηλεόραση Creta ως παραγωγός ενημερωτικών εκπομπών και ως το 2009 ως Κεντρικός Παρουσιαστής του Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού. Η συμπλήρωση των 27 χρόνων ραδιοφωνικής παρουσίας, τον βρίσκει στο Ράδιο Κρήτη όπου επιμελείται και παρουσιάζει την καθημερινή Εκπομπή «Πυξίδα» (09:00-11:00). Έχει εργαστεί παράλληλα στον έντυπο τύπο σε εφημερίδες και περιοδικά για αρκετά χρόνια σε διάφορες θέσεις ευθύνης, κι έχει εκδώσει ο ίδιος κλαδικά και θεματικά περιοδικά αλλά και ξενόγλωσσες εφημερίδες. Σήμερα είναι επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας του Κρητικού ειδησεογραφικού site flashnews.gr στην Ανατολική Κρήτη. Συνεργάστηκε κατά διαστήματα ως υπεύθυνος αλλά και σύμβουλος σε εκδοτικές εργασίες καθώς και σε τμήματα επικοινωνίας ιδιωτικών φορέων. Έχει διδάξει δημοσιογραφία και ΜΜΕ σε παράρτημα Βρετανικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα. Το 2014 ήταν ο μόνος Έλληνας δημοσιογράφος που βραβεύτηκε σε διεθνές διαγωνισμό δημοσιογραφίας με το Ευρωπαϊκό βραβείο δημοσιογραφίας από τον όμιλο Γκριμάλντι στην Ρώμη της Ιταλίας, για το ντοκιμαντέρ του "Θαλάσσιοι δρόμοι".

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.