Ο Θανάσης Παπαμιχαήλ καλεί σε σεμινάριο όποιον θέλει να κερδίσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι η απλή αναλογική που διαμορφώνει νέο εκλογικό περιβάλλον και προσδίδει στην επικοινωνία νέο ρόλο.


Ο νέος ρόλος της επικοινωνίας στο νέο εκλογικό περιβάλλον της απλής αναλογικής, είναι το θέμα 4ωρου σεμιναρίου από εμένα και την ομάδα των έμπειρων συνεργατών μου.

Πως θα κερδίσετε τις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι τριπλός.

  1. Παρουσίαση νέων σύγχρονων εργαλείων της πολιτικής επικοινωνίας για τις νέες ανάγκες κάθε προεκλογικής εκστρατείας με απλή αναλογική.
  1. Εκπαίδευση των υποψηφίων συμβούλων κάθε Δημοτικού Συνδυασμού με τη μέθοδο των «Ασκήσεων Θάρρους» για εύκολη συλλογή ψήφων. Ακόμη, νέες τεχνικές επικοινωνίας εμπλουτισμού του ψηφοδελτίου με νέα ικανά στελέχη της τοπικής κοινωνίας.
  1. Νέοι τρόποι και τεχνικές προσέγγισης γυναικών και των νέων ψηφοφόρων. Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται ξεχωριστά για κάθε Υποψήφιο Αυτοδιοικητικό Συνδυασμό και με δυνατότητα συμμετοχής έως είκοσι Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 210-9246770 & 6932266217, email:[email protected]&[email protected]

Previous articleΜε ποια κριτήρια αποφασίζουν τα Δικαστήρια
Next articleΒόμβα Σκάι και καπελώνει Συνέδριο ΝΔ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ
Ο Θανάσης Παπαμιχαήλ, σπούδασε Νομικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια επικοινωνίας στην Αγγλία. Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Ananas Α.Ε. από το 1987. Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας για τέσσερις συνεχόμενες θητείες. Έχει εργαστεί για τις προεκλογικές εκστρατείες πολιτικών προσώπων και συνδυασμών, καθώς και ως σύμβουλος επικοινωνίας για πολλούς πολιτικούς και οργανισμούς, με πιο πρόσφατη απ’ όλες τις τακτικές συνεργασίες του, εκείνη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας.Από το 1997, διευθύνει και συντονίζει το επιτελείο επιστημονικών συνεργατών της Think Politics, αναλαμβάνοντας πλήθος υποψηφίων και σημειώνοντας εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας. Είναι συγγραφέας των εξειδικευμένων πρακτικών οδηγών Πολιτικής Επικοινωνίας «Πώς να κάνετε σωστή Προεκλογική Εκστρατεία» (1998) και «Πώς να κερδίσετε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» (2006). Αρθρογραφεί σε τοπικής και εθνική κυκλοφορίας εφημερίδες, καθώς και σε εξειδικευμένα επαγγελματικά έντυπα στο χώρο της Επικοινωνίας.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.