Όταν η επίμονη θέληση του ανθρώπου, αναζητά την Θεία Σοφία σε κάθε στιγμή της ζωής του, τότε ναι, δημιουργεί συνθήκες υπέρβασης, του εγώ, ανοίγει δρόμους φωτεινούς που οδηγούν στην Θεία “Ενωση . Σχηματίζει Ανώτερες διαδρομές, με πίστη και σεβασμό προς την Θέωση . Είναι η στιγμή της “ενθύμησης” της καθαρής ψυχής, γιατί ανακαλύπτεις πως τίποτα μικρό και ποταπό δεν υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το Φως Του.

Έτσι η πίστη και οι εσωτερικές αναζητήσεις ένωσαν δώδεκα καταξιωμένους αγιογράφους , στα εγκαίνια έκθεσης αγιογραφίας, που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη στο λιμάνι της ΄Υδρας, με θέμα “Θαλάσσιες Υπερβατικές Διαδρομές “.

Ευλάβεια, αρμονία, ψυχική ανάταση, όλα τα έργα των ταλαντούχων καταξιωμένων αγιογράφων, απόλυτα εναρμονισμένα με τον χώρο και τον τόπο, και εύλογα αναρωτιέται κανείς τα υπέροχα σοφά λόγια του Οδυσσέα Ελύτη “Θεέ μου τι μπλε ξοδεύεις για να μη σε βλέπουμε”.

Την έκθεση τίμησε με τη παρουσία του ο δήμαρχος ΄Υδρας Γιώργος Κουκουδάκης με τη συνοδεία του, το Δ.Σ.του δήμου και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τάκης Χατζιπέρος. Επίσης παρών και ο πρώην δήμαρχος ΄Υδρας κ. Αναστασόπουλος και η συντροφία του.

Στό πιάνο ήταν η πολιτιστική εκπρόσωπος της Αμερικανικής Πρεσβείας και μέλος του Δ.Σ.του Οργανισμού των Αμερικανίδων Γυναικών Ελλάδος [ AWOG]  αγιογράφος Christine Anagnostopoulos, που πραγματικά πρόσφερε ηρεμία στον επισκέπτη με τις μουσικές επιλογές της.

Η έκθεση  ετελέστη υπό αιγίδα του Δήμου ΄Υδρας  & είχε 3ήμερη διάρκεια και στα πλαίσια των πολιτιστικών δρώμενων του Δήμου ΄Υδρας  Μιαούλεια 2015.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες ήταν Ελένη Αθανασιάδου, Christine Anagnostopoulos, Βάσια Αράπη,Νίκα Γιαννέλου, Ζακλίν Δελασούδα, Φωτεινή Μαυρομμάτη, Ρούλα PappasΤσιώτα,Μαριάννα Πατινιώτη, Περσεφόνη Παύλη, Κυριακή Προκοπίου, Ανάργυρος Σκαλίώτης,Γιώργος Φουσέκης.

O συντονισμός της έκθεσης έγινε απο την εξαίρετη ελληνοαμερικανίδα εικαστικό Ρούλα Pappas Τσώτα.

Χορηγοί επικοινωνίας ,New Deal, Εφημερ-είδηση, Αφιερώματα, Αttica News. Ινστιτούτο Τέχνης & Πολιτισμού, Αrt in the city, Lamore Radio.

unnamed (80) unnamed

20150626_212141~3

Previous articleΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
Next articleΕΛΛΑΣ Ο ΑΡΟΝ ΡΑΛΣΤΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
ΒΙΚΥ ΤΣΙΓΓΑ
Η Βίκυ Τσίγγα είναι Ολιστική Θεραπεύτρια. Δημοσιογράφος , Αρθρογράφος. Σύμβουλος Προσωπικής Ανέλιξης, Συντονίστρια Σεμιναρίων και Ομάδων Πνευματικής Ανάπτυξης. Ασχολείται με Ανώτερη Επικοινωνία, με το Angelic Reiki, το Pranic Healing-ενεργειακές θεραπείες και το Rejuvance Massage – φυσικό λίφτινγκ προσώπου. Αναφέρει χαρακτηριστικά πως, « Ο Μοναδικός Προορισμός μας και ο Ανώτερος Σκοπός της ζωής μας είναι η Αγάπη » Το μεγαλύτερο στοίχημα, η πιο σπουδαία και επικερδής εργασία καθημερινά, είναι να μάθουμε ουσιαστικά να Αποδεχόμαστε και να Αγαπάμε τον εαυτό μας. Να ανακαλύψουμε και να αναγνωρίσουμε τη Φωτεινή μας Υπόσταση, καθώς αυτό μας εξελίσσει πνευματικά και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες να ζούμε με αρμονία και ισορροπία. Η γνώση είναι δύναμη αλλά και μια συνεχής δίψα για ζωή. Η γνώση όμως χωρίς αγάπη και πίστη είναι μικρή» Ως αρθρογράφος επικεντρώνεται σε θέματα πολιτισμού, τέχνης και προσωπικής ανέλιξης. Συγγραφέας του βιβλίου: Η Δύναμη του Λόγου

5 COMMENTS

  1. DRM stands for digital rights management, and it means the book is protected so that the publisher can dictate things like how many times you can download it, what readers will support it and so on. A DRM-free book can be loaded into Calibre, converted and loaded onto any device. It means you *own* the file and can do whatever you please with it.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.