Ο Κώστας Συλιγάρδος πιάνεται από δυο λέξεις. Την «πρόθεση» της κυβέρνησης να μην κόψει τις συντάξεις, όπως αναφέρεται στο «προσχέδιο» του Προϋπολογισμού. 


Η κυβέρνηση χθες έκανε γνωστό το προσχέδιο του Προϋπολογισμού.

Η Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια που μπορείς να παίξεις με τις λέξεις της όπως θες. Ειδικά όταν ξέρεις ότι αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι είναι είτε επιφανειακοί αναγνώστες. Είτε δεν καταλαβαίνουν ακριβώς την σημασία της κάθε λέξης.

Η κυβέρνηση έχει την …πρόθεση να μην κόψει συντάξεις

Αν διαβάσετε λοιπόν, προσεκτικά το προσχέδιο(!!!!) του προϋπολογισμού αναφέρει την πρόθεση(!!!!!) της κυβέρνησης να μην κοπούν. Από τη μια «προσχέδιο». Από την άλλη «πρόθεση».

Μα ποιος είπε ποτέ ότι η κυβέρνηση είχε άλλη πρόθεση και η όποια κυβέρνηση. Επίσης μην ξεχνάτε ότι για την όποια απόφαση χρειάζεται το τελευταίο Εurogroup που θα λάβει χώρα τον Δεκέμβριο (του 2018).

Επίσης οι αγορές έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στην Αθήνα. «Τηρείστε τις δεσμεύσεις του 3ου Μνημονίου (Τσίπρα – Καμμένου) για τις συντάξεις. Αλλιώς, θα δείτε το επιτόκιο στα ομόλογα σας να απογειώνονται με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πολιτική και την οικονομία σας.»

Συνεπώς, χωρίς αυτά… Αυγά μελάτα και μάλιστα ποσέ…

Previous articleΣυμφωνία Πρεσπών άκυρη πριν το δημοψήφισμα
Next articleΓιατρειά χειρότερη από την αρρώστια
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ
Ο Κώστας Γ. Συλιγάρδος είναι δημοσιογράφος, απόφοιτος σχολής (ΙΕΚ) Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ και Επικοινωνία της Αθήνας. Υπήρξε αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης. Εργάζεται στον χώρο των ΜΜΕ από το 1992 στην Αθήνα αλλά και στο Ηράκλειο. Στην Κρήτη έχει εργαστεί στο Κρήτη Tv (ως το 2000) και ως σήμερα στην τηλεόραση Creta ως παραγωγός ενημερωτικών εκπομπών και ως το 2009 ως Κεντρικός Παρουσιαστής του Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού. Η συμπλήρωση των 27 χρόνων ραδιοφωνικής παρουσίας, τον βρίσκει στο Ράδιο Κρήτη όπου επιμελείται και παρουσιάζει την καθημερινή Εκπομπή «Πυξίδα» (09:00-11:00). Έχει εργαστεί παράλληλα στον έντυπο τύπο σε εφημερίδες και περιοδικά για αρκετά χρόνια σε διάφορες θέσεις ευθύνης, κι έχει εκδώσει ο ίδιος κλαδικά και θεματικά περιοδικά αλλά και ξενόγλωσσες εφημερίδες. Σήμερα είναι επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας του Κρητικού ειδησεογραφικού site flashnews.gr στην Ανατολική Κρήτη. Συνεργάστηκε κατά διαστήματα ως υπεύθυνος αλλά και σύμβουλος σε εκδοτικές εργασίες καθώς και σε τμήματα επικοινωνίας ιδιωτικών φορέων. Έχει διδάξει δημοσιογραφία και ΜΜΕ σε παράρτημα Βρετανικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα. Το 2014 ήταν ο μόνος Έλληνας δημοσιογράφος που βραβεύτηκε σε διεθνές διαγωνισμό δημοσιογραφίας με το Ευρωπαϊκό βραβείο δημοσιογραφίας από τον όμιλο Γκριμάλντι στην Ρώμη της Ιταλίας, για το ντοκιμαντέρ του "Θαλάσσιοι δρόμοι".

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.