Η πρώτη κυρία της Γαλλίας ανακοίνωσε πως δέχτηκε να παίξει στην επόμενη ταινία του Γούντι Αλεν. «Μου πρότεινε να παίξω στην επόμενη ταινία του. Δεν ξέρω ποιο ρόλο, αλλά του απάντησα «ναι», δήλωσε η Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί  στο «Canal Plus».

«Δεν είμαι ηθοποιός. Ίσως να είμαι χάλια, αλλά δεν μπορούσα, στη ζωή μου, να αφήσω μια ευκαιρία όπως αυτή. Όταν θα είμαι γιαγιά, θα λέω πως γύρισα μια ταινία με τον Γούντι Αλεν», πρόσθεσε η ίδια.

Η Κάρλα Μπρούνι είπε ακόμα πως πρόκειται για μια «απολύτως φανταστική ευκαιρία» και επανέλαβε πως δεν είναι ηθοποιός. «Ο Γούντι Αλεν μου ζήτησε πολύ ευγενικά να μην συμμετέχω σε άλλη ταινία πριν τη δική του. Αν γίνει αυτό θα είναι μια εμπειρία για μένα», πρόσθεσε.

Τον Ιούνιο ο διάσημος αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι και δήλωσε πως όνειρό του είναι να γυρίσει μια ταινία με την Κάρλα. «Είμαι σίγουρος πως θα είναι καταπληκτική. Έχει το χάρισμα και μια επαφή με το κοινό. Θα μπορούσα να της εμπιστευτώ οποιοδήποτε ρόλο», είχε πει χαρακτηριστικά.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.