Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

new-Deal ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Επιλογές θεμάτων και άξιων προσοχής άρθρων από την συντακτική ομάδα του new-Deal
η ζωη διπλα στο απεραντο ελληνικο γαλαζιο

Η ΖΩΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

Η ζωή δίπλα στο απέραντο ελληνικό γαλάζιο, με το www.atticacoast.gr  και www.atticacoast.com. Είναι ένα νέο και πολύ φρέσκο site που έχει το βλέμμα στραμμένο σε αυτό που ονομάζουν Ελληνική Ριβιέρα, αλλά ουσιαστικά είναι κάτι το μοναδικό και ξεχωριστό. Οι ακτές της  Αττικής, με τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα τους, το φυσικό περιβάλλον τους, τις εξαιρετικές παραλίες, τον μοναδικό πολιτισμό και την μεγάλη ιστορία που κουβαλάνε, αποτελούν πόλο έλξης και δημιουργίας.

Μαζί με τα καθημερινά προβλήματα και τις δραστηριότητες όσων ζουν, εργάζονται, κινούνται στην «παραλία», στις ακτές Αττικής, το atticacoast.gr προσπαθεί να καταγράψει και να αναδείξει, εντός και εκτός Ελλάδας, τη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα αυτού του συνόλου των πόλεων και των ακτών που περικλείουν την Αττική γη και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα.

Από το Φάληρο, τον Άλιμο, το Ελληνικό, τη Γλυφάδα, τη Βούλα, τη Βουλιαγμένη, τη Βάρκιζα, τη Σαρωνίδα, το Σούνιο και ακόμα πιο πέρα, το Λαύριο και από την άλλη πλευρά από το Πέραμα, την Πειραϊκή, τον Πειραιά και όπου πιάνει το μάτι, το απέραντο και μοναδικό ελληνικό γαλάζιο που «βρέχει» την Αττική γη, το atticacoast.gr καταγράφει τη ζωή, την καθημερινότητα, τον πολιτισμό, τις καινοτομίες των κατοίκων, των Δήμων αλλά και των επισκεπτών.

Την ιδέα και τον σχεδιασμό είχαν δύο έμπειροι δημοσιογράφοι: Ο Αλφόνσος Βιτάλης (που μαζί με τον Παναγιώτη Μαυρίδη είναι οι  δημιουργοί του new-Deal www.new-deal.gr)  και ο Νίκος Παπανικολάου

Επικοινωνία : atticacoast@gmail.com